Noile sisteme de încălzire AMASS, mai ieftine decât gazul!

Noile sisteme de încălzire AMASS, mai ieftine decât gazul!

Cu siguranta majoritatea romanilor isi incalzesc locuinta cu ajutorul centralelor termice pe gaz, o solutie care in ultimii ani s-a dovedit a fi cam scumpa pentru buzunarele noastre. Aspectul financiar este important pentru fiecare dintre dumneavoastra, mai ales in sezonul rece, cand cheltuielile sunt mai ridicate in mod obisnuit. Cum putem avea confortul termic dorit fara sa platim facturi uriase? AMASS, companie dedicata pe solutii economice de incalzire va poate oferi solutia la aceasta intrebare, o solutie care consta in doua produse extrem de eficiente si mult mai ieftine in comparatie cu gazul.

AMASS este o companie cu traditie pe piata sistemelor de incalzire si degivrare, aceasta colaborand cu parteneri importanti din planul european. Astfel, sistemele cu inertie termica sunt solutiile pe care specialistii Amass o propun tuturor celor care doresc sa investeasca intr-un sistem de incalzire modern, sigur, dar mai ales economic. Beneficiati astfel de investitii reduse, costuri de intretinere aproape inexistente, dar si un cost redus al consumului fata de costurile generate de gaz.

sistem_de_incalzire_amassEste incalzirea electrica in pardoseala o solutie eficienta si de viitor? Pot asigura radiatoarele electrice cu roca vulcanica un consum mai mic cu pana la 40% fata de cele clasice pe gaz? Raspunsul la aceste intrebari ni-l dau chiar specialistii AMASS si in mod evident acesta este afirmativ in ambele cazuri. Asadar, incalzirea electrica in pardoseala ne aduce confortul la picioarele noastre atat la propriu, cat si a figurat. Totodata, radiatoarele electrice cu roca vulcanica sunt singurele din lume la ora actuala care poate garanta un consum maxim de energie electrica de doar 35 de minute/ora, in timp ce consumul mediu este de 5-10min/ora.

De ce sunt atat de eficiente din punct de vedere financiar aceste doua sisteme de incalzire? Cu siguranta acestea se disting fata de restul solutiilor clasice prin resursa utilizata pentru functionare, inepuizabila dar si prin optimizarea tehnologica de care dispun acestea. Principalul avantaj al sistemelor de incalzire AMASS este inertia termica, aceasta caracteristica reducand consumul semnificativ. Evolutia tehnologica a dus la noi descoperiri care ne permit sa traim mai sanatos, mai sigur si cu mai putine costuri. Solutiile propuse de AMASS se incadreaza perfect in aceasta descriere, avantajele acestora fiind numeroase.

Incalzirea electrica in pardoseala AMASS este considerat singurul sistem disponibil pe piata de specialitate mai ieftin din punctul de vedere al investitiei si al consumului decat centrala pe gaz. Un calcul simplu cat si declaratiile clientilor ne arata ca media luna iarna este de 500 ron/150 mp, ceea ce inseamna un cost mai mic cu 30% fata de consumul inregistrat in mod normal de catre o centrala pe gaz cu radiatoare. In plus nu are costuri de intretinere, are o garantie de 20 de ani si durata de viata de 80 de ani. Din punct de vedere al confortului termic este sistemul cu curba termica cea mai apropiata de curba termica ideala a corpului omenesc.

Eficienta energetica a radiatoarelor electrice cu roca vulcanica se datoreaza inertiei foarte mari a acestora. astfel, aceste radiatoare isi mentin temperatura inca 40 de minute , fara ca acestea sa mai fie alimentate cu energie electrica. Beneficiile financiare aduse sunt extrem de importante, clientii AMASS multumiti fiind cea mai buna dovada ca totul este posibil.

Asadar, acum puteti beneficia si dumenavoastra de sisteme de incalzire economice si mult mai ieftine in comparatie cu centrala pe gaz. De ce sa nu economisiti pentru dumneavoastra si familie? AMASS va sta oricand la dispozitie cu informatii, studii si dovezi, dar si consultanta, produse si montaj!

Loading...
 1. Si eu sunt interesat de un sistem de incalzire electric ieftin.Ma gandisem la o centrala cu inductie sau prin ionizare pe care s-o montez in paralel cu cea existenta_pe lemne_.Ceeace oferiti dv. este excelenta insa costurile cred ca sunt peste puterile mele .Sup.pe care vreau eu s-o incalzesc este de aprox.80 m.p.As vrea sa stiu daca pot spera la un astfel de sistem si cu ce costuri.Multumesc !

  Raspunde
 2. Am achizitionat eu aceste radiatoare. Sunt total dezamagit, doua din 3 se incalzeau doar pe partea centrala a lor, au venit sa le oa ptr reparat dupa 5 luni, au mers 6 luni iar acum de unul face scurtcircuit cu el oprit si sare siguranta.

  Raspunde
 3. AMASS , companie Daneza.Teoretic ar trebui sa ai si calitate.
  Problema majora este ca cei din tara dau numai rateuri.
  Montajul este tipic romanesc anii 90, consultanta este la nivelul anilor 70.
  Cer plata integrala inintea montajului.De proba sa nu va ganditi ca o sa puteti parte.
  Compania amass romania este PRAFFFF

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.