Nou Consiliu Director la Suporter Club UTA. Claudiu Negru în locul lui Dan Proca. Bulumac revine în conducere

Nou Consiliu Director la Suporter Club UTA. Claudiu Negru în locul lui Dan Proca. Bulumac revine în conducere

Suporter Club UTA și-a ales noua conducere, formată dintr-un Consiliu Director în care funcția de președinte a trecut de la Dan Proca la Claudiu Negru. În conducere a revenit Sebastian Bulumac, fost președinte al SCU.

Potrivit unui comunicat de presă, Adunarea Generală a membrilor Suporter Club UTA s-a reunit, miercuri seara, pentru a alege noua structură de conducere a asociației. Alegerile din cadrul Suporter Club UTA au venit pe un fond normal, exact așa cum prevede statutul asociației.

În urma ședinței Adunării Generale a membrilor, eveniment ce a avut loc în sala de ședințe a Casei de Cultură a Sindicatelor din Arad, Suporter Club UTA a trecut într-o nouă eră. Conform statutului, conducerea asociației este de fapt Consiliul Director, compus din șapte poziții, anume președinte, vicepreședinte, secretar și patru membri.

De asemenea, în cadrul ședinței au fost puse în discuție și alte subiecte, în speță chestiuni legate de situația referitoare la aplicația mobilă ce urmează a fi lansată de Suporter Club UTA, situația noului Fan Shop, un magazin dedicat suporterilor utiști, care de asemenea urmează a fi deschis în curând, respectiv chestiuni juridice legate de marca „UTA”.

 Așadar, la ora actuală, Consiliul Director al Suporter Club UTA este compus din:

  • Președinte – Claudiu Negru;
  • Vicepreședinte – Sebastian Bulumac;
  • Secretar – Laurențiu Albu;
  • Membri – Ovidiu Ionescu, Andrei Chiș, Claudiu Beinșan și Andrei Fuliaș.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.