Noua Dreaptă, ATAC la UDMR şi administraţia locală: „Ajunge! Suntem într-o veselie continuă în Arad”

Noua Dreaptă, ATAC la UDMR şi administraţia locală: „Ajunge! Suntem într-o veselie continuă în Arad”

Filiala arădeană a organizaţiei Noua Dreaptă dezaprobă, într-un comunicat de presă, faptul că „UDMR organizeaza în Arad, an de an, comemorarea celor 13 generali, în fapt dezertori şi călăi ai neamului românesc, prin crimele comise în Revoluţia din 1848 – 1849”. Supărarea reprezentanţilor Noii Drepte este cu atât mai mare cu cât „anul acesta manifestările se întind pe perioada unei întregi săptămâni, cu tot felul de evenimente, chipurile, de cultură sau de cult, asta deşi la graniţele României, Ungariei şi Serbiei se petrec lucruri de un dramatism inimaginabil”.

„Ar fi fost de bun simţ ca UDMR să înţeleagă faptul că escaladarea tensiunilor dintre Romania şi Ungaria (din ultima perioadă) nu e bine să fie alimentată şi cu astfel de evenimente ce stârnesc amintiri neplăcute pentru români”, a declarat Angel Popescu, preşedintele filialei arădene a organizaţiei Noua Dreaptă.

Angel Popescu trimite „săgeţi” şi spre administraţia publică locală: „Se ţin tot felul de zile festive, de festivaluri, de concerte. Ajunge! Suntem într-o veselie continuă în Arad iar pe de altă parte ne plângem că Guvernul României nu aloca bani pentru Arad”.

În altă ordine de idei, Noua Dreaptă protestează faţă de faptul că sculptorul Florin Codre, „care deşi a încasat în avans TOŢI BANII pentru realizarea Monumentului Marii Uniri de la 1918, acum mai vrea 150.000 euro de la Primaria Arad pentru a aduce (chipurile) monumentul (aflat după spusele sculptorului în 3 locaţii din Romania)”, deşi „nimeni nu a văzut acest monument”.

Noua Dreaptă îi cere preşedintelui UDMR Kelemen Hunor ca, „în loc să vină la Arad în 6 octombrie, mai bine s-ar duce să găseasca Monumentul Mariii Uniri şi pe sculptorul Florin Codre, pentru a rezolva această ruşine naţională”.

  1. nu mai publicati prostii extremiste

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.