INUMAN: NOUĂ METODĂ printre cerșetori: MUTILAREA animalelor pentru a provoca milă!

INUMAN: NOUĂ METODĂ printre cerșetori: MUTILAREA animalelor pentru a provoca milă!

Poliția a confirmat mutilarea animalelor ca fiind ultimul trend pentru cerșetori. Totuși, Poliția nu poate lua nici o măsură împotriva făptaşilor, deoarece nu au încălcat nici o lege.

Aeastă imagine șocantă este din orașul Fuzhou, provincia Fujian din sudul Chinei. Este o cămilă căreia i-au fost amputate picioarele doar pentru a stârni milă în rândul oamenilor, ca să doneze cât mai mult.

Activiștii pentru drepturile animalelor au fost oripilați de cruzimea de care dau dovadă oamenii străzii și au deschis o investigație. Se pare că această cămilă a fost schilodită din aprilie iar martorii spun că, văzând-o, oamenii donează tot mai mult.

După multe petiții, cămila a fost luată sub protecția guvernului Chinez. Însă sunt multe altele pe acele străzi.

Unii dintre militanți spun că aceste animale sunt schilodite cu mult înainte de a ajunge pe străzi iar cei care au făcut asta sunt răsplătiți de oamenii naivi prin donații mai mult decât generoase. Practic, sunt pur și simplu plătiți pentru torturarea animalului.

În China există zeci de astfel de grupări, de o cruditate de neegalat, iar autoritățile nu au ce le face, din cauza legilor foarte permisive. Cel mult pot să-i sperie, caz în care răufăcătorii se mută, iar amenzile sunt insignifiante pe lângă câștigurile zilnice.

Sursa: mirror.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.