NOUTĂȚI pentru arădeni la ȘTRANDUL NEPTUN! Se inaugurează în AUGUST

NOUTĂȚI pentru arădeni la ȘTRANDUL NEPTUN! Se inaugurează în AUGUST

Cum Ştrandul Neptun rămâne o bună alternativă de relaxare și distracție pentru arădeni, Primăria Municipiului Arad a considerat oportună achiziționarea și montarea a încă unui echipament acvatic, alcătuit din trei tipuri de tobogane, cu jet de apă şi grade diferite de dificultate, cu înălţimea de pornire de 10 m şi aterizarea în bazinul mare.

Este vorba despre un tobogan acvatic cu „tubulatură închisă”, un tobogan de tip „Gaură neagră  şi Barcă zburătoare“ (Black Hole și Flying boats) şi un tobogan „Serpentină”.

Cu toate că lucrările au început în urmă cu aproximativ două săptămâni, ele se află într-un stadiu avansat de realizare, anunță municipalitatea.

Constructorul  estimează că la jumătatea lunii august amatorii de senzații tari vor putea deja încerca cele trei noi tobogane de pe Ştrandul Neptun.

Valoare acestei investiţii se ridică la 1,4 milioane de lei.

 

 

Loading...
  1. Mai bine se ocupa de îngrijirea bazinelor, cele cu apa “termala” sunt adevărate focare de infecție , intri curat și ieși verde, apa aia e plină de mâzga verde. Dacă nu sunt fonduri pentru filtre pentru bazine măcar sa schimbe apa. Am fost și sunt dezamagita de Ștrandul Neptun, cu siguranța nu o sa mai merg acolo.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.