Nu e de glumă! Ministerul Finanțelor a luat în vizor excedentul bugetar al Aradului. Ce urmări poate avea acest lucru

Nu e de glumă! Ministerul Finanțelor a luat în vizor excedentul bugetar al Aradului. Ce urmări poate avea acest lucru

Solicitare fără precedent venită din partea Ministerului Finanţelor Publice.

Printr-o adresă oficială înaintată Primăriei Municipiului Arad, li se cer reprezentanţilor administraţiei locale date cu privire la veniturile anilor 2018-2019 şi destinaţia excedentului bugetar la 31 decembrie 2018. Viceprimarul municipiului Arad, Călin Bibarţ se gândeşte la ce e mai rău.

Am primit o adresă prin Trezoreria Arad de la Ministerul Finanţelor. Este pentru prima dată în istoria administraţiei locale în care suntem întrebaţi de către Guvernul României de soarta excedentului bugetar, de investiţiile pe care le facem din acesta şi cum sunt ele gândite. Această solicitare ne ridică un mare semn de întrebare, de mirare si de atenţionare ca nu cumva sa-i aducă gândul să mai taie ceva bani din bugetul arădenilor. Pentru că aşa cum ştiţi, în ultimii ani, de fiecare dată când a venit câte o hârtie de la Bucureşti a mai urmat una în care se mai luau nişte bani de la arădeni. Aceşti bani sunt destinaţi investiţiilor în Arad, sunt bugetate investiţii în Arad şi nu e vina arădenilor, nici a administraţiei arădene că de la Bucureşti avem legi din ce in ce mai proaste şi mai încâlcite astfel încât de la momentul la care iei decizia să faci o investiţie şi până reuşeşti s-o realizezi durează ani de zile. Nu e vina  arădenilor că atât Guvernul cât şi Parlamentul nu au fost în stare să aprobe bugetul decât în 16 aprlie. Ma tem să nu se fi supărat cumva pe motiv că au fost primiţi la Arad «cu flori şi apaluze în utlimul timp»”, a declarat viceprimarul municipiului Arad, Călin Bibarţ.

  1. LA COMPANIA DE TRANSPORT PUBLIC,LA FEL.MIERCURI SI CEL MAI PROBABIL JOI-LA ORA 14 DACA NU V-OR INTRA SALARIILE,NU V-0R IESI IN CIRCULATIE AUTOBUZELE SI TRAMVAIELE DE SCHIMBUL 2.AVEM COPII MICI,RATE,C.A.R-uri,DATORII,CHELTUIELI.MOTIVUL ARATAT PT NEPLATA SALARIILOR E CA PRIMARIA NU A PLATIT COMPANIEI SUBVENTIA.JOS FALCA SI GOJDA ATUNCI-IMEDIAT FARA ALTE DISCUTII.CUM ADICA?VOI PUTETI DORMI NOAPTEA?NU VA BATE DZEU?PE VREMEA LUI TORSIN SI BIRAU NU SE INTARZIA SALARIUL SI BONURILE CA ACUM.L,IDERII DE SINDICAT ACTUALI-DEMISIA,NU MAI AVETI RUSINE IN FATA ANGAJATILOR CA NU LUATI MASURI.

    Raspunde
  2. in ce investitii? detalii bibart ca de aia lucrezi in administratie sa vii cu detalii, voi nu sunteti in stare de absolut nimic, ce cautati acolo? pile,relatii, cunostinte- asa se fac angajarile prin Arad, toti protestatarii care au iesit vineri lucreaza pe bani publici in marea administratie locala, investitii in centrul cultural creat de primarie pentru a sparge banii? ce ati construit in anii astia?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.