Nu e păcat de țara asta?

Nu e păcat de țara asta?

Oriunde ne-am găsi, e greu să stai deoparte de ceea ce acum se întâmplă în România. În general, atunci când cineva stă cu ciomagul gata să lovească devine aproape imposibil ca omul respectiv să mai poată fi convins de nesăbuință. Răspunsul cel mai corect est cel al violenței, în acest caz preventivă, iar de aici, totul este posibil. Concluzia celor spuse este că omul care se găsește în situația de a lovi ar mai avea o șansă de a-i fi stopate intențiile cu condiția să fie corect informat despre ceea ce se petrece. Aseară, s-a dezvoltat din nou rețeta malefică a manipulării maselor, inoculând secvențial idei bine structurate pe nimicirea binelui și aplicarea strategiei dezbinării. Căci până la urmă care e nenorocirea? Cea adevărată nu aceea care se striga aseară prin stradă? Realitatea este că în cazul în care acest guvern își va duce cu succes planul la capăt, foarte mulți dintre aceia care s-au obișnuit să „butoneze” doar prin țară vor fi nevoiți să se reprofesionalizeze, ceea ce unora le este aproape imposibil și deci rămân fără muncă. De ce oare cei care ies la proteste nu se gândesc la faptul că ei nu fac altceva decât jocul șmecherilor de acest gen? Acestora din urmă, care sunt profesioniști în arta manipulării maselor, le sunt necesare doar câteva preteste pentru ca planurile să fie puse în mișcare. Oricum, în timp ei și-au asigurat oameni care răspund imediat la cerințele lor. Unul dintre ei este chiar președintele care știm cu toții cum a ajuns în poziția de candidat. Acesta, beneficiind încă de o oarecare bunăvoință și încredere iese, pe față, în favoarea unei părți politice și se exprimă nepermis așa după cum i-o cer cei care l-au pus. Sunt evidențe care greu ies la iveală.

Români, fără a fi patetic, nu  mai dați curs acestor făcători de rele. Stați acasă și judecați înainte de a le face jocurile. Așteptați și informați-vă despre ceea ce fac acești oameni din guvern. Care, înainte de orice, sunt frații voștri.

Observați insistența cu care sunteți solicitați să ieșiți în stradă, semn clar că nu vor să piardă efectul emoțional abținut aseară. Veți fi provocați tocmai pentru ca șmecherii să urce pe probabile cadavre ale voastre. Doar aste le mai lipsește. Să fiți omorâți câțiva și să dea vina pe guvern.
Calmați-vă și ca popor creștin ce suntem haideți să căutăm bisericile și să ne rugăm lui Dumneze pentru pacea țării noastre, înainte de a-i înjura pe cei care au câștigat alegerile.

Ce s-ar întâmpla dacă în stradă ar ieși, de partea cealaltă, cei care au votat PSD și ALDE? Nici nu vreau să mă gândesc.

Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.