Nu ești de acord cu taxele și impozitele locale? Poți depune recomandări și sugestii la Primărie

Nu ești de acord cu taxele și impozitele locale? Poți depune recomandări și sugestii la Primărie

Cetățenii care sunt nemulțumiți de cuantumul taxelor și impozitelor locale pot depune recomandări, sugestii și opinii la registratura Primăriei.

La intrarea în Primăria Municipiului Arad, sunt afişate, începând cu data de vineri, 08.04.2016, documentele cu referire la Proiectul de hotărâre privind modificarea şi completarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Arad nr.351/02.12.2015 privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2016 – iniţiativa primarului.

Până la data de 21.04.2016 cei interesaţi pot depune în scris recomandări privind aceste documente, anunță Primăria într-o informare dată publicității.

Arădenii care doresc informații suplimentare le pot solicita începând cu data 08.04.2016, între orele 8,00 – 18,00, la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5.

Cei interesaţi pot solicita în scris şi pot primi copii contra cost după aceste acte, care pot fi găsite şi pe site-ul Primăriei Arad, la adresa www.primariaarad.ro.

Proiectul de hotărâre poate fi studiat aici: PH modif. si completare HCLM nr. 351-2015-privind stabilirea impozitelor si taxelor pentru anul 2016

  1. Ca de obicei este o mare vrajeala ce ne propune primaria!! Nimic despre reducerea cotelor de impozitare pentru oamenii de rand, pt persoane fizice!! 99,9% din oamenii din oras nu sunt interesati de modificarile care le doreste primaria pentru ca se adreseaza unui anumit tip de ONG.

    Raspunde
  2. Si oare de ce va faceti iluzia ca tine cineva cont de aceste sugestii ? Oare in ultimii ani a fost cineva de acord cu aceste taxe. Hai sa nu ne-mbatam cu apa rece. Nimeni din Arad nu a fost si nu este de acord cu ele si cu toate acestea sunt printre cele mai mari din tara. De ani de zile tot se scrie despre asta si ce folos.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.