NU I-AU DAT VOIE să urce în avion cu o STICLĂ DE CONIAC scump! Ce a urmat este DE POMINĂ!

NU I-AU DAT VOIE să urce în avion cu o STICLĂ DE CONIAC scump! Ce a urmat este DE POMINĂ!

O femeie de 40 de ani a oferit un spectacol de zile mari pe aeroportul din Beijing, după ce agenţii de securitate ai aeroportului nu au lăsat-o să urce în avion cu o sticlă de coniac în bagajul de mână.

Femeia, al cărei nume este Zhao, cumpărase sticla de Remy Martin de pe un aeroport din SUA în schimbul sumei de 200 de dolari. Când a ajuns la punctul de control, conform procedurilor care se respectă pe toate aeroporturile din lume, a fost informată că nu poate trece cu sticla în zona de îmbarcare şi că trebuie să o lase acolo. Supărată, femeia s-a decis să nu irosească prețioasa licoare și a dat peste cap întreaga sticlă de băutură. Pasagera s-a îmbătat atât de rău, încât nu a mai putut lua avionul.

La scurt timp, ea a fost găsită de personalul aeroportului trântită pe jos, plângând și vociferând.

„Era atât de beată că nu se putea ţine pe picioare, astfel încât am aşezat-o într-un scaun cu rotile să se odihnească”, a spus unul dintre poliţiştii care a avut grijă de femeie.

În urma acestui incident, căpitanul avionului care urma să efectueze o cursă între Beijing şi oraşul Wenzhou a refuzat să îmbarce femeia, de teamă să nu afecteze siguranţa celorlalţi pasageri.

Zhao s-a trezit câteva ore mai târziu și le-a mulţumit poliţiştilor că au avut grijă de ea.

Foto: telegraph.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.