NU mai poți IEȘI PE STRADĂ! Persoane fără adăpost SPARG MAGAZINE și ATACĂ TRECĂTORII. Ce a pățit o CASIERIȚĂ

NU mai poți IEȘI PE STRADĂ! Persoane fără adăpost SPARG MAGAZINE și ATACĂ TRECĂTORII. Ce a pățit o CASIERIȚĂ

Aradul se transformă într-un oraș tot mai periculos. Oamenii străzii sunt tot mai mulți și extrem de agresivi.

După ce ieri un bărbat recalcitrant se plimba pe bulevardul Revoluției printre elevi și copii, iar apoi a atacat un polițist, în cursul serii un alt om al străzii a spart vitrina unui magazin, iar sticla a căzut peste casieriță.

Un arădean a relatat pe facebook toată scena. Potrivit acestuia, „individul din poze a spart un magazin «Profi» în zona Gării, geamul care trebuia să fie securizat, în zona casei de marcat, a picat efectiv peste casierița magazinului. Norocul a făcut că nu a fost rănită doamna”.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al poliției și un echipaj medical. Bărbatul s-a ales cu o amendă, i s-au acordat și lui îngrijiri medicale deoarece a fost rănit de cioburi, iar apoi a fost dus la Spitalul de Psihiatrie.

Comentariile au curs la acest incident, mulți arădeni povestind cum au fost și ei la rândul lor atacați, agresați sau tâlhăriți de astfel de persoane. Un alt arădean a spus că și la librăria unde lucrează s-a spart vitrina de mai multe ori de către oameni ai străzii, iar autoritățile nu au luat măsuri.

Foto: Cristian Igna

Citește și

NEWS ALERT: Un bărbat a ATACAT un polițist în centrul Aradului (VIDEO)

Loading...
  1. folositi mdetodele din SUA , adica sa traga in ei

    Raspunde
  2. Daca nu apicam metodele si procedurile folosite de tari ca RUSSIA, USA, CHINA, TURCIA ETC vom scapa situatia de sub control Sunt GRUPURI DE CETATENI CARE NU STIU DECAT DE FRICA.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.