NU mai puneţi POZE CU COPIII pe Facebook! Aceştia sunt într-un MARE PERICOL!

NU mai puneţi POZE CU COPIII pe Facebook! Aceştia sunt într-un MARE PERICOL!

Utilizatorii reţelei de socializare sunt avertizaţi să nu mai posteze fotografii cu copiii pe Facebook, deoarece îi expun astfel unor pericole uriaşe.

În acest sens, este dat exemplul unei persoane necunoscute, care îţi solicită prietenia. Deşi nu o cunoşti, o accepţi în lista de prieteni. Ulterior, postezi o fotografie cu fetiţa ta, în prima zi de şcoală. Menţionezi şi şcoala la care e – iar noul tău „prieten” atât aşteaptă. Acesta va salva poza fetiţei tale şi o va distribui altora, cu mesajul: „Fata caucaziană, 7 ani, păr castaniu, ochi negri. Preţ 5.000 Euro”.

Înainte să se sezizeze cineva, acesta o poate lua de la şcoală şi o poate livra pedofililor. Iar reţelele de trafic de carne vie sunt atât de bine puse la punct încât n-o să-ţi mai vezi copilul niciodată. Acesta va fi supus unor traume de nedescris prin despărţirea de familie şi va fi abuzat sexual.

Aşadar, evitaţi să puneţi poze cu copiii la profilele voastre şi, mai ales, nu daţi detalii despre locurile unde se află aceştia. În plus, nu mai acceptaţi printre prieteni persoane necunoscute!

Surse: Facebook, evz.ro, cancan.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.