UPDATE/ NU ne putem ÎMBOLNĂVI astăzi! GREVĂ GENERALĂ în spitale (GALERIE FOTO)

UPDATE/ NU ne putem ÎMBOLNĂVI astăzi! GREVĂ GENERALĂ în spitale (GALERIE FOTO)

Cadrele medicale s-au săturat de promisiuni deșarte.

Întrucât, în urma negicierilor purtate în ultimele săptămâni între reprezentanții Federației Sanitas și guvernanți, nu au ajuns la nicio înțelegere, sindicaliștii au anunțat că intră în grevă generală.

Ce i-au indignat pe angajații din sistemul sanitar? Cei din Federația Sanitas au afimat că nemulțumirile s-au întețit ca urmare a lipsei de interes manifestată de guvernanți și a punerii în aplicare a Ordonanţei de urgenţă nr. 20 şi Ordonanţei de urgenţă nr. 43/2016 pentru modificarea si completarea OUG nr. 57/2015 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice in anul 2016.

Angajații din sistemul sanitar şi de asistenţă socială sunt hotărâți să demonstreze guvernanţilor ţării că nu vor mai suporta umilinţa şi că, indiferent de gradul profesional, sunt uniţi şi hotărâţi să îşi recâştige drepturile şi demnitatea.

UPDATE/  „Greva continuă, nu am primit nimic cert și palpabil”, a declarat Leonard Bărăscu. Liderul sindical a mai afirmat că Ministrul Sănătății  nu dispune de pârghiile necesare sau nu își asumă să rezolve solicitările sindicaliștilor și că aceștia urmează să mearga la ora 16:00 în Parlament, relatează Realitatea.net.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.