NU S-A SPĂLAT timp de 6 săptămâni. Și-a făcut, apoi, ANALIZELE LA SÂNGE și a descoperit ceva ȘOCANT!

NU S-A SPĂLAT timp de 6 săptămâni. Și-a făcut, apoi, ANALIZELE LA SÂNGE și a descoperit ceva ȘOCANT!

O femeie de 42 de ani, care nu s-a spălat timp de șase săptămâni, a fost șocată de ce i-au zis medicii după ce și-a făcut analizele la sânge.

Nicky Taylor, locuiește în Kidderminster (Anglia) împreună cu cei trei fii ai săi și lucrează în televiziune, într-un departament care se ocupă cu realizarea documentarelor. Nicky are ritualul ei de înfrumusețare și petrece zilnic ore bune în fața oglinzii. Conștientă de cât de mulți bani din salariu i se duc pe achiziționarea de produse cosmetice, Nicky a decis să accepte provocarea de a experimenta pe propria-i piele ce efecte are renunțarea la orice produs destinat curățării pielii, părului sau a dinților.

După doar câteva zile în care nu s-a spălat deloc, femeia a vrut să renunțe la experiment, însă, a decis pe ultima sută de metri să-l ducă la bun sfârșit. Timp de 6 luni, ea a renunţat complet la viaţa ei socială şi a refuzat să onoreze orice invitaţii la evenimente, ieşiri cu prietenii sau şedinţe cu părinţii.

La finalul perioadei de 6 săptămâni, medicul femeii a supus-o pe aceasta unor teste de sânge. Rezultatele testului nu au fost, însă, deloc dintre cele mai îmbucurătoare: au fost identificate de 5000 de ori mai multe bacterii, dar nu au fost găsiţi E.coli sau streptococi.

„Nu mai vreau să fac vreodată un astfel de experiment, pentru că îţi afectează prieteniile, relaţiile personale şi inclusiv încrederea în tine. În acelaşi timp însă, mi s-a demonstrat faptul că nu este nevoie să-mi cumpăr atât de multe produse cosmetice. Am fost uimită să aflu că pielea mea a arătat cel mai bine de până acum după ce timp de şase săptămâni nu am spălat-o şi nu am folosit creme hidratante”, a declarat Nicky.
 

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.