Nu vor fi majorate taxele la Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” Arad

Nu vor fi majorate taxele la Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” Arad

Taxele la Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” Arad vor fi menținute la nivelul celor percepute în prezent.

Consiliul Județean Arad, care asigură integral resursele pentru funcționarea Bibliotecii Județene „Alexandru D. Xenopol” Arad, a decis în ședința de miercuri să nu majoreze taxele la bibliotecă nici anul viitor. Astfel, acestea vor fi menținute la nivelul taxelor aprobate pentru anul în curs.

Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” Arad este o instituție de cultură de tip enciclopedic, integrată în sistemul național de biblioteci publice, a cărei misiune este orientată pentru a servi interesele de informare, educație permanentă, studiu, dezvoltarea personalității, lectură și recreere exprimate de către cetățenii municipiului și județului Arad. Deține peste 600.000 de cărți și colecții speciale, atât la sediul central, cât și la cele patru filiale din cartierele municipiului Arad (Micălaca, Aurel Vlaicu, Aradul Nou și Sânicolau Mic).

Pentru a veni în sprijinul cititorilor de toate vârstele din municipiul și județul Arad, din această lună Sala de Lectură Carte și Periodice este deschisă și sâmbăta, între orele 9.00 și 13.00.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.