Număr RECORD de înscrieri la Școala de Vară și la Grădinița Culturală

Număr RECORD de înscrieri la Școala de Vară și la Grădinița Culturală

Educația și formarea reprezintă o prioritate în cadrul activităților desfășurate cu succes în ultimii ani la Centrul Cultural Județean Arad, menţionează reprezentanţii instituţiei, într-un comunicat de presă.

„Devenită tradiție, Școala de Vară organizată în fiecare an în perioada estivală atât în municipiul cât și în județul Arad, stârnește tot mai mult interesul copiilor și adulților care doresc să fie instruiți în domenii de activitate precum jurnalism, teatru, dans tradițional și modern, artă fotografică, pictură sau eco-artizanat. Cele 1250 de înscrieri înregistrate anul acesta la cursurile susținute în Arad și în localități din județul Arad precum Chișineu Criș, Curtici, Ineu, Pecica, Pâncota, Sântana, reprezintă un record!”, se arată în comunicat.

Cursanţii sunt instruiți de profesori și specialiști de cea mai înaltă calitate în toate domeniile de predare.

„Sora mai mică” a Școlii de vară, Grădinița Culturală, deschisă în urmă cu un an la sediul Centrului Cultural Județean Arad, se adresează celor mai tineri dintre membrii comunității noastre, preșcolarii. Chiar dacă a trecut doar un an de când aceasta și-a deschis porțile, „piticii” noștri arădeni participă în număr tot mai mare la activitățile dedicate lor, oferindu-le astfel posibilitatea să își dezvolte abilitățile creative sub atenta îndrumare a personalului didactic profesionist.

„Un alt record – 200 de înscrieri la Grădinița Culturală anul acesta, ne îndreptățește să apreciem cele două proiecte ale Centrului Cultural Județean Arad la justa lor valoare dată de impactul socio-cultural deosebit pe care acestea îl au în cadrul comunității arădene”, se mai menţionează în comunicat.

De remarcat, că atât cursurile desfăşurate în cadrul Şcolii de Vară cât şi în cadrul Grădiniţei Culturale sunt gratuite.

scoala de vara 2

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.