Număr redus de paturi pe Secția Pediatrie I. Conducerea SCJU Arad face apel la înțelegere din partea părinților

Număr redus de paturi pe Secția Pediatrie I. Conducerea SCJU Arad face apel la înțelegere din partea părinților

Secția Pediatrie I va intra într-un amplu proces de reabilitare, fapt care ar putea crea unele inconveniente cum ar fi creșterea timpilor de așteptare.

Conducecrea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad a anunțat că în perioada lucrărilor compartimentul își va desfășura activitatea cu un număr redus de paturi, respectiv 10, în cadrul  Secșiei Pediatrie II.

Direcția de Sănătate Publică a Județului Arad a acordat astăzi avizul epidemiologic pentru modificarea de structură a secțiilor Pediatrie I și II. Modificarea a fost necesară în contextul în care, clădirea Secției Clinice Pediatrie I a intrat în proces de reabilitare și modernizare, printr-un proiect derulat de Asociația Cetatea Voluntarilor Arad cu sprijinul comunității locale.

Pe parcursul derulării lucrărilor, Secția Clinică Pediatrie I își va desfășura activitatea, cu un număr de zece paturi, în incinta Secției Clinice Pediatrie II.

„Am fost nevoiți să relocăm Pediatria I în clădirea Pediatriei II pe perioada lucrărilor de reabilitare la instalațiile sanitare, lucrări care estimăm să fie finalizate în aproximativ trei săptămâni. Astfel, Pediatria I, destinată celor mai mici dintre pacienți, va funcționa cu un număr de zece paturi în incinta clădirii Secției Pediatrie II. Din cauza acestor modificări pot apărea unele inconveniente sau timpi de așteptare mai mari la internare respectiv la externare, însă facem apel la înțelegerea dumneavoastră deoarece efectuarea acestor lucrări este deosebit de importantă pentru confortul micuților pacienți”, a declarat dr. Cătălin Hreniuc, directorul medical al SCJU Arad.

Foto: Arhivă

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.