NUMĂRĂTOAREA PARALELĂ/ PSD a DETRONAT Partidul Democrat Liberal şi la Arad!

NUMĂRĂTOAREA PARALELĂ/ PSD a DETRONAT Partidul Democrat Liberal şi la Arad!

Alianţa PSD-PC-UNPR a câştigat alegerile europarlamentare şi la Arad, potrivit numărătorii paralele a partidelor politice.

Conform numărătorii paralele realizate de partide pentru secţiile din municipiul Arad, pe primul loc ar fi PSD, cu aproximativ 25 la sută. Social-democraţii sunt urmaţi de PDL, partidul care a dominat scena politică arădeană în ultimii ani. Pe locul trei se află PNL, dar la un scor de aproximativ 15 procente.

Candidatul independent Mircea Diaconu a avut rezultate foarte bune în municipiul Arad, unde au existat secţii în care a contabilizat dublul voturilor realizate de PNL.

Beneficiind de faptul că are un vicepreşedinte de consiliu judeţean şi un viceprimar de municipiu, PP-DD ar fi obţinut un scor de aproximativ 6%‚ în municipiul Arad, peste cel realizat de Partidul Mişcarea Populară.

UPDATE/ În urma numărătorii paralele efectuate de partidele politice, rezultatele obţinute în judeţul Arad la alegerile europarlamentare sunt următoarele:

Municipiul Arad:
PSD-UNPR-PC – 26,76 %
PDL – 20,22%
PNL – 12,46%
Mircea Diaconu – 9,77%
UDMR – 7,69 %
PP-DD – 4,41%
PMP – 4,26%

Judeţul Arad:
PSD-UNPR-PC – 26,76 %
PDL – 24,64%
PNL – 12,42%.

  1. Trebuie sa fi mare mare irealist sa s pui ca psd a castigat alegerile cu 25%. e stupid! unde este restul diferenta pana la 100%. celelalte partide ? asta estre articol platit!

    Raspunde
    • va spun eu unde e si care e din pacate realitatea si adevarul….:in voturile care nu exista pentru nimeni pentru ca peste 50% din cei cu drept de vot nu sau deranjat sa se deplaseze la vot….dar de maine EI vor fi cei care vor striga mai tare jos cu UNU…..jos cu…ALTU….asta e realitatea am ajuns o Natiune de Puturosi, Profitori….sii Scandalagii!!!!!

      Raspunde
  2. celelalte partide cu exceptia PDL si PNL nu exista la Arad. poate e timpul pentru un partid exclusiv aradean!

    Raspunde
  3. Ma intreb daca 5% este nivelul ratiunii tale, sau nota cu care ai trecut la romana.

    Raspunde
  4. 5% este scorul lui dorel caprar obtinut la primarie. daca esti asa mare lingau al lui caprar, ar fi trebuit sa sti. pacat ca faci parte din psd aradeanu”, nu meriti nici nota 5.

    Raspunde
  5. De obicei pe aici prin zona asta de ardeal mai existau oameni cu cap .dar se pare ca se voteaza si aici in prostie psd

    Raspunde
  6. dreapta autentica din Arad a votat cu MIrcea Diaconu 🙂
    felicitari maestre!

    Raspunde
  7. deci cat a luat PP DD pana la urma? Chestia cu 6% o stii Orlando de la Titiriga? Vezi ca te tromboneste:)

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.