VIDEO/ Numărul care prevestește A DOUA VENIRE A LUI IISUS a apărut pe un câmp din Transilvania

Imaginile surprinse cu o dronă de Cristi Moldovan, un cameraman profesionist, au pus pe jar locuitorii din localitatea Sigmir.

Acesta a filmat numărul 888, apărut inexplicabil pe un câmp din afara localităţii. În imagini se vede clar numărul 88, cel de al treilea opt fiind mai mult „ghicit”.

Imaginile au fost date publicităţii de voceatransilvaniei.ro, fiind preluate ulterior de realitatea.net.

Jurnaliştii transilvăneni citează site-ul graiulortodox.wordpress.com, potrivit căruia Sfântul Nicodim Aghioritul (1749-1809) a inclus în cunoscuta sa operă „Războiul nevăzut” fragmente din oracolele Sibilei Eritreea şi ale Sibilei Cumana care profeţesc despre pogorârea Fiului lui Dumnezeu pe pământ. Sfântul Nicodim amintește despre numărul numelui lui Iisus (ΙΗΣΟΥΣ = 888 ), precum şi despre a Doua Venire a lui Hristos.

Sfântul Nicodim admite că profeţiile Sibilelor sunt inspirate de Dumnezeu și că numele lui Iisus se exprimă printr-un octogon de această formă.

Sursa: realitatea.net/voceatransilvaniei.ro

  1. sa fie clar. a doua venire a lui Iisus nu o stie nimeni. se stie doar k este aproape.

    Raspunde
    • Foarte corect si adevărat ai zis domnule !

      Raspunde
    • Numai el stie noi nu sintem pacatosi

      Raspunde
    • Despre clipa veniri Domnului Isus … nu stie decit Dumnezeu caci asa este scris in Biblie…… Dar daca ne uitam in jurul nostru ne dam seama că : Venirea Domnului este foarte aproape….deci sa ne pocaim cit mai repede….asta nu înseamnă neapărat înscrierea in vreun cult …..ci aplicarea Scripturi in viata noastră….Doamne ajutane !

      Raspunde
  2. ba voi pe langa ca sunteti anonimi mai sunteti si analfabeti. de altfel cine dreaq citeste stiri din astea daca nu toti prostii si credulii. marsh!

    Raspunde
  3. a avut de munca tipu cu drone pana a fact opturii……:)))))

    Raspunde
  4. Si de la 88 cum ai ajuns tu la isus?

    Raspunde
  5. Bă greşiţi toţi, nu ştim nici unde, nici când sau cât de aproape este a doua venire a lui Isus, şi chiar dacă e scris în Biblie, credeţi că aşa se va şi întâmpla. Biblia nu oferă răspunsuri concrete ci mai degrabă nişte ghicitori care pot fi interpretate în mii de feluri. Biblia este scrisă de om şi de-a lungul veacurilor a fost modificată după placul capilor bisericii.
    Biblia este ca o culegere de poveşti, precum Legendele Olimpului, nu e nimic sigur doar că se va întâmpla, însă nimeni nu ştie când, unde şi cum va fi venirea lui Isus. Poate vine printre noi călare pe o motocicletă sau pe un vapor de croaziere.
    Mai încetaţi să vă treziţi deştepţi şi să comentaţi asemenea ştiri, citiţile şi vedeţi-vă de treabă.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.