Nuntă INEDITĂ în vestul țării! Mireasa HABAR NU A AVUT ce i se pregătește (GALERIE FOTO)

Nuntă INEDITĂ în vestul țării! Mireasa HABAR NU A AVUT ce i se pregătește (GALERIE FOTO)

Cel mai titrat iluzionist român și realizatotul conceptului Magician la Nuntă şi-a pus la cale magia vieţii în acest weekend la Timişoara, transformând cel mai arzător vis al iubitei lui în realitate. Fără să aibă nici cea mai mică bănuială despre ce i se pregătea de câteva săptămâni, Minodora a fost logodnică şi mireasă în aceeaşi seară, totul într-un scenariu atent pus la punct de Magician, la care i s-au alăturat o suta cincizeci de complici.

Magia a fost completă şi rând pe rând au apărut: inelul de logodnă, părinţii spirituali, familiile, prietenii dragi, trei rochii de mireasă, pantofii și bijuteriile pentru fiecare rochie, buchetul miresei… cu toţii luând parte la o nuntă demnă de Oscar, parcă era un film cu cea mai perfectă regie.

Seara de vineri părea una normală pentru Minodora, care, din postura de manager al echipei Magicianului Lorenzo-Cristian, ştia că trebuie să conducă echipa pentru un spectacol, la o nuntă a unor prieteni, unde era programat show-ul Magician la Nuntă. Ajunsă acolo, organizatorul evenmentului i-a spus domnișoarei manager, că este ceva în neregulă, că mirii s-au certat şi că trebuie să-l roage pe Lorenzo-Cristian să improvizeze ceva pentru a liniști spiritele în sală. Magicianul în backstage îşi juca rolul perfect cerându-i Minodorei să-şi monteze un microfon pentru a vorbi despre festivalul intenațional de iluzionism ce urmează să-l organizeze. A păşit pe scenă în timp ce reflectoarele îi băteau în ochi pentru a nu putea recunoaște persoanele prezente în sală, fără să ştie că face, de fapt, primul pas din noua ei viaţă. În timp ce Minodora era concentrată pe discuţia despre festival, Lorenzo i-a cerut să vorbească și despre cel mai magic proiect din cariera ei, proiect la care ea în calitate de manager nu participase! Pentru câteva secunde Minodora rămăsese fără cuvinte pentru că nu știa la ce face referire Lorenzo și o pusese într-o situație dificilă…  A urmat un discurs foarte emoționant susținut de artistul Lorenzo „ai știu să sădești în mine ce nimeni nu a putut sădi! Dacă până la 37 de ani aveam convingerea că nu mă voi căsători niciodată, tu ai reușit să-mi sădești dorința de a întemeia o familie, o familie care să înceapă azi…  Vrei să fii soția mea?”, a fost un DA lung și puternic parcă a străpuns tavanul! După acceptarea inelului de logodnă, Minodora credea că asta a fost surpriza.  Dar iubitul ei magician, a mai pus o întrebare:

„-   Dacă tot ai acceptat, hai să stabilim azi și data nunți…

 – Nu știu acum ce dată să alegem dar vorbim noi după, a spus tremurând Minodora.

 – HAI SĂ O FACEM ASTĂZI!!!

 – Cum astăzi? Nu sutem pregătiți, vreau nuntă în rochie și vreau să vină toți cei dragi.

 – M-am gândit și la asta: ai o familie exemplu pe care mereu o urmărești pe facebook, sunt aici şi vor fi părinţii noștri spirituali. Să știi că m-am gândit și la părinţii noştri (probabil cea mai emoţionantă clipă pentru Minodora, când tatăl apărut în spatele ei a cuprins-o în brațe). În urmă cu ceva timp când sădeai în mine dorința aceasta, îmi spuneai că dacă, vreodată o să-mi fi mireasă ți-ai dori să se întâmple într-o rochie neagră, am ținut minte! Apoi la începutul anului 2018 la cel mai mare târg de nunți din țară, ne-am lansat o provocare, fiecare în mintea lui trebuia să aleagă o rochie favorită dintre miile de rochii expuse. Nu știu cum Magia mea amândoi am ales-o pe aceeași, rochia albă cu flori roșii! Dar, recent răsfoiai o revistă și te-ai îndrăgostit de o altă rochie pe care ți-ai dorit să o faci pe culoarea mov pentru nunta lui Vice…  Am ținut cont de toate cele 3 dorințe…  și astăzi poți să-ți alegi una dintre ele! (s-au deschis cortinele și au apărut cele 3 rochii).”

Au urmat simbolic ofițerul de stare civilă și părintele care au foarte scurți și la subiect.

Toată această serie de surprize au emoționat pe toată lumea prezentă, bărbaţi înlăcrimaţi,  chelnerii plângeau de emoții, doamnele prezente au fost extaziate. Minodora la un moment dat a cerut un scaun, îi scăzuse glicemia deși Lorenzo i-a înfiripat un calmant în miere înaintea evenimentului.

Suprizele au continuat cu artiștii care au întreţinut atmosfera pe toată durata nunții. Toată lumea a dansat. L-a un moment dat, s-a încercat furtul miresei, Lorenzo a simțit mișcarea secretă și în negocierile cu „hoții” a făcut să apară ca prin magie, în premieră pentru România, pe Iron Man  ca să-i salveze aleasa inimii.

Totul a fost spectaculos la această nuntă! Locația şi decorul sălii era pline de elemente magice, serviciile instruite până la cel mai mic detaliu, iar regia impecabilă a lui Lorenzo a funcţionat 100%.

Lorenzo-Cristian este cel mai titrat magician roman, membru The Magic Circle Londra, coleg cu renumiţii magicieni David Copperfield sau Dynamo. De-a lungul anilor el a primit numeroase premii şi distincţii, iar în prezent este singurul magician din România care dezvoltă conceptul de magic-marketing. Și-a creat un prestigu din a realiza spectacole personalizate pentru orice tip de eveniment. În luna noiembrie a anului 2016 el a reuşit să impresioneze o ţară întreagă atunci când, printr-un extraordinar număr de iluzionism, demn de record mondial, a levitat deasupra unui tir în poziţie de superman, tractând tirul de 13 tone, fără şofer.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.