O adolescentă bătută de fostul iubit a apelat la ajutorul jandarmilor!

O adolescentă bătută de fostul iubit a apelat la ajutorul jandarmilor!

O adolescentă în vârstă de 17 ani, agresată de fostul prieten, a solicitat intervenţia jandarmilor. Incidentul a fost sesizat joi seara, în jurul orei 19,20, prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad. Tânăra a solicitat intervenţia unui echipaj de jandarmi în zona Podgoria.

La adresa precizată, jandarmii au identificat persoana care a făcut apelul, respectiv o tânără în vârstă de 17 ani. Aceasta a reclamat faptul că, în apartamentul în care locuieşte, a fost agresată de fostul prieten şi că acesta, după ce a lovit-o, a fugit.

„Jandarmii au procedat la stabilirea identităţii bărbatului. După verificări, s-a constatat că este vorba de Ioan A., în vârstă de 22 de ani, domiciliat într-o comună din judeţul Arad. La locul incidentului a fost chemat şi un echipaj de ambulanţă, care a condus-o pe tânără la Unitatea de Primiri Urgenţe. Acolo, în scurt timp, a sosit şi bărbatul implicat în incident. Având în vedere faptul că tânăra a depus plângere, jandarmii au întocmit, în acest caz, actele de sesizare, necesare începerii urmăririi penale, bărbatul fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.