O bătrână susține că este amanta DIAVOLULUI. Detaliile ȘOCANTE din relaţia cu TALPA IADULUI

O bătrână susține că este amanta DIAVOLULUI. Detaliile ȘOCANTE din relaţia cu TALPA IADULUI

Un grup de turiști a găsit o bătrână plină de sânge în ruinele unei case, pe un câmp. Tinerii susțin că femeia stătea pe pod în genunchi, era plină de sânge, îi lipseau unghile, pe mână avea două inele de aur, iar turiștii au decis să o ducă la spital.

Ajunsă la spital, bătrâna a fost investigată, iar medicii spun că era dezorientată, avea simptome de demență senilă, ochii anormal de înfundați în orbite, insuficiență renală și pielea extrem de dură.

Pe patul de spital, bătrâna privea atentă la o cruce și a spus în latină „Iisus din Nazaret, regele iudeilor“. După aceste vorbe, a adormit și nu s-a mai trezit decât după trei zile.

După ce femeia s-a trezit, medicii au rămas șocați să vadă că vorbește fluent engleza, a mulțumit tuturor că i-a salvat viața și a întrebat de turiștii care au ajutat-o.

Polițiștii au deschis o anchetă, iar femeia le-a mărturisit polițiștilor că se numește Parlatrochka Karkovena și locuiește în apropierea locului unde a fost găsită. Bătrâna le-a mai spus polițiștilor că s-a născut în anul 1217, într-un stat slav, iar doi copii i-au fost omorâți de niște războinici mongolezi.

Bătrâna spune că i-a vrăjit pe asasini, iar pentru succesul vrajei Karkovena susține că și-a vândut sufletul diavolului, iar de atunci a devenit una din amantele lui și nu a mai lăsat-o să moară.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.