O cântăreaţă din România vrea să îşi asigure mâinile! Iată de ce!

O cântăreaţă din România vrea să îşi asigure mâinile! Iată de ce!

Te-ai întrebat vreodată ce ar face un solist dacă ar rămâne fără voce, sau un instrumentist, dacă ar rămâne fără mâini? Ei bine, Patricia Cimpoiașu, membra trupei Amadeus și-a pus această întrebare și intenționează să îşi asigure mâinile, ca să fie sigură că va avea din ce să trăiască dacă vreodată i se va întâmpla ceva. Artista cântă la violoncel, iar de curând şi-a rupt mâna, aflându-se în imposibilitatea de a mai folosi instrumentul.

De aceea, spune ea, s-a gândit serios la varianta să îşi asigure mâinile, pentru a fi sigură că are din ce să trăiască, dacă vreodată i s-ar întâmpla ceva grav şi nu ar mai putea să cânte.

„Mă gândesc din ce în ce mai serios să fac acest lucru. Nu ştiu încă toate detaliile, ce ar presupune cu adevărat ca investiţie, însă, cred că este necesar pentru un artist care îşi câştigă existenţa din ceea ce prestează cu vocea sau cu mâinile, în cazul instrumentiştilor. Slavă Domnului, de data aceasta a fost un accident destul de mic, de pe urma căruia mă recuperez, însă ce s-ar întâmpla dacă ar fi mai grav? Din ce vei trăi atunci? Poate este un semnal de alarmă şi pentru alţi artişti”, a declarat Patricia Cimpoiașu.

Foto: bravonet.ro

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.