O companie din Arad a început CONCEDIERILE! Consultanță juridică GRATUITĂ pentru SUTELE de angajați care rămân fără loc de muncă

O companie din Arad a început CONCEDIERILE! Consultanță juridică GRATUITĂ pentru SUTELE de angajați care rămân fără loc de muncă

Primii angajați ai Companiei de Apă au rămas în aceste zile pe drumuri, în cadrul unei ample acțiuni de disponibilizare, în urma cărora vor fi concediate 200 de persoane.

Florin Tripa, deputat al PSD, îi anunță public pe toți cei care se simt nedreptățiți de acțiunea conducerii Companiei de Apă, că au la dispoziție consultanță juridică gratuită, în cazul în care doresc să se adreseze instanței.

„Primesc în continuare semnale de la foști și actuali angajați, cu privire la ilegalitățile grave ce se comit la Compania de Apă. Zilele acestea, primele persoane au fost trimise în șomaj, în urma unor demersuri care sunt cel puțin suspecte și pe care le-am prezentat și cu altă ocazie. Acum, mai aflăm că unii angajați au fost dați afară după ce s-au dat mai multe teste, până a căzut cine trebuia și până au rămas în continuare angajați protejații PNL. Fac un apel public la cei disponibilizați de către Compania de Apă să nu accepte acest abuz al politrucilor puși în fruntea acestei societăți cu capital de stat și să lupte pentru drepturile lor. Suntem alături de acești oameni, care au fost dați afară pe criterii politice și mai puțin de competență, pentru că nu erau membrii ai PNL sau nu serveau interesului de partid. Îi invit pe cei care consideră că au fost abuzați de conducerea liberală a Companiei de Apă să mă contacteze și le vom pune la dispoziție consultanță juridică gratuită, în cazul în care doresc să se adreseze instanțelor de judecată, pentru a-și face dreptate“, declară deputatul PSD Florin Tripa.

  1. TRIPANE acum esti tare amabil .ACUM ti-ai amintit de alegatori.

    Raspunde
  2. Tripa nu spui nimic de miile de angajati pe pile de CIUMA ROSIE?

    Raspunde
  3. Un aradean get-beget 3 octombrie, 2019, 10:35 am

    LA CONSILIU SI LA CENTRELE DE CULTURA,PE CAND CONCEDIERI?

    Raspunde
  4. AVEM CEA MAI STUFOASA SI INCOMPETENTA ADMINISREATIE CENTRALA SI LOCALA DIN EUROPA. ROMANIA ESTE SINGURA TARA
    DIN LUME CU PENSII SI SALARII NESIMTITE.RUSINE, RUSIME, RUSINE!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.