O cunoscută prezentatoare TV SE ZBATE ÎNTRE VIAŢĂ ŞI MOARTE după ce a luat o BOALĂ RARĂ la Olimpiada de la Rio (FOTO)

O cunoscută prezentatoare TV SE ZBATE ÎNTRE VIAŢĂ ŞI MOARTE după ce a luat o BOALĂ RARĂ la Olimpiada de la Rio (FOTO)

O ţară întreagă aşteaptă veşti bune despre ea! Are 33 de ani şi se luptă, pe un pat de spital, pentru viaţa sa, după ce a contactat o boală rară la Jocurile Olimpice de la Rio.

Charlie Webster, o vedetă TV din Marea Britanie, care a mers la Rio de Janeiro pentru a prezenta Jocurile Olimpice, se află acum în comă într-un spital din orașul brazilian.

Tânăra prezentatoare TV a început să se simtă rău în urmă cu două săptămâni. A mers pe picioarele ei la spital, unde medicii i-au pus un prim diagnostic. Aceştia au suspectat-o de deshidratare, însă, cum starea ei de sănătate nu se ameliora deloc, în urma analizelor amănunţite, cadrele medicale i-au dat o veste proastă. Se îmbolnăvise de o formă rară de malarie.

Odată cu trecerea timpului, starea sa de sănătate nu a cunoscut nicio îmbunătăţire, ba mai mult, acum ea se află în comă, fiind ţinută în viaţă de aparate.

„Este o persoană sănătoasă, cu o formă fizică bună, așa că trebuie să fim pozitivi”, a declarat un apropiat al lui Webster.

Charlie Webster a prezentat ştirile sportive pentru Sky şi ITV şi este cunoscută ca fiind o împătimită a mai multor sporturi.

Sursa: dailystar.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.