O familie a fost SPULBERATĂ pe trecerea de pietoni de un șofer care FUGEA de la locul ALTUI ACCIDENT

O familie a fost SPULBERATĂ pe trecerea de pietoni de un șofer care FUGEA de la locul ALTUI ACCIDENT

O fetiță de un an și jumătate și părinții ei au fost loviți pe trecerea de pietoni de un autoturism condus de un șofer care vroia să fugă de la locul altui accident. 

Cele două accidente au avut loc în București, în cartierul Berceni. Șoferul s-a tamponat cu un alt autovehicul și a vrut să scape. El era urmărit de celălalt șofer, motiv pentru care a accelerat și a trecut pe culoarea roșie a semaforului.

Potrivit realitatea.net, acesta a gonit pe șosea până când a ajuns la o trecere de pietoni și nu a încetinit, lovind din plin o întreagă familie. Fetița a fost proiectată din cărucior pe asfalt și s-a ales cu răni la membrele superioare și inferioare. Ea a ajuns la spital împreună cu mama sa.

Șoferul a vrut să plece din nou de la locul accidentului, însă a fost oprit de tatăl fetiței și de alte persoane care au fost martore la ce s-a întâmplat. Acesta s-a ales cu dosar penal.

Foto: arhivă

 

Loading...
  1. Soferul cu pricina are o mega-problema dupa ce a facut! Nu stiu cum iese din ea. Victimele accidentului rutier pot cere despagubiri in bani pe cale legala: http://despagubiri-victime-rutiere.webnode.ro/

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.