O femeie s-a aruncat de pe un bloc de 10 etaje alături de copiii ei. Cu toții au decedat

O femeie s-a aruncat de pe un bloc de 10 etaje alături de copiii ei. Cu toții au decedat

O femeie în vârstă de 33 de ani s-a aruncat de pe un bloc de zece etaje alături de copiii ei, o fetiță de șase ani și un băiețel de trei ani.

Tragedia a avut loc marți dimineața la Timișoara. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Timiș, la sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite trei victime căzute de la înălțime.

„În urma apelului primit pe S.N.U.A.U. 112 din data de 03.05.2022, ora 09:46, am fost solicitați să intervenim pentru acordarea primului ajutor la 3 victime inconștiente. La locul evenimentului s-au deplasat forțe si mijloace din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Timișoara, cu 4 echipaje SMURD. La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite 3 victime căzute de la înălțime (bloc 10 etaje, nu se cunoaște nivelul de la care au căzut), 1 adult de sex feminin cu vârsta de 33 ani și 1 copil (băiat, aproximativ 3 ani) care prezintă leziuni incompatibile cu viața și 1 copil (fată, aproximativ 6 ani) care prezintă semne vitale, căruia i se acordă primul ajutor medical”, au precizat reprezentanții ISU Timiș.

Cei trei au decedat

Din nefericire, cei trei au decedat. Poliția a deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă. „Azi, 03 mai, la ora 09.46, polițiștii Secției 3 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul Dâmbovița din Timișoara, au fost găsite trei persoane în stare de inconștiență. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că o femeie de 33 de ani s-ar fi aruncat de pe un bloc cu 10 etaje împreună cu cei doi copii( o fetiță de 6 ani și un băiețel de 3 ani). Din nefericire, cele trei persoane au decedat. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea clarificări tuturor cauzelor și condițiilor producerii incidentului”, au declarat polițiștii Secției 3 Timișoara.

Foto: Arhivă, rol ilustrativ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.