O fetiță de 9 ani nu-și va mai revedea tatăl… Preotul Matcău a plecat la Dumnezeu

O fetiță de 9 ani nu-și va mai revedea tatăl… Preotul Matcău a plecat la Dumnezeu

Preotul Avram Matcău, care slujea la Neagra și Slatina de Criș, în comuna Dezna, a decedat într-un accident rutier, lăsând în urma sa multă durere. Acesta avea o fetiță de 9 ani, care învață la școala din comună. Familia preotului și localnicii sunt în stare de șoc, mai ales că acesta ar fi putut fi salvat dacă era descoperit la timp. Nu s-a întâmplat însă așa, preotul fiind găsit abia la câteva ore de la producerea accidentului.

Potrivit informațiilor puse cap la cap și ca urmare a cercetărilor efectuate la fața locului, accidentul în care a pierit preotul Matcău ar fi avut loc aseară. Mașina condusă de acesta s-a izbit de un cap de pod iar preotul a fost găsit zăcând fără suflare abia în această dimineață.

Deși pe lângă mașina avariată au trecut destui conducători auto, din cauza întunericului (și a indiferenței!) nici unul nu și-a dat seama că preotul se află înăuntru. A fost găsit abia când s-a luminat. Prea târziu, din păcate…

  1. Dumnezeu să-l odihnească, iar pe cei din familie și apropiații familiei, să-i întărească pentru a putea trece peste această grea încercare.
    Fam. Prof. Pavel Moș

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.