O mare sportivă și-a donat tricoul purtat la Jocurile Olimpice de la Rio pentru a-l ajuta pe Andrei, tânărul arădean bolnav de cancer. Cum poți licita pentru el

O mare sportivă și-a donat tricoul purtat la Jocurile Olimpice de la Rio pentru a-l ajuta pe Andrei, tânărul arădean bolnav de cancer. Cum poți licita pentru el

Tot mai multă lume îi vine în ajutor lui Andrei Pusok, tânărul arădean care se luptă cu o boală gravă. El a trecut deja prin trei intervenții chirurgicale foarte dificile la o clinică din Germania, iar pentru a se vindeca de tumora cordom la baza craniului mai are nevoie urgentă de un tratament de radioterapie cu protoni, extrem de costisitor.

Arădeanca noastră, Daniela Dodean Monteiro, alături de soțul ei, João Monteiro, au decis să se alăture călătoriei sale spre fericire și sănătate și i-au donat un tricou purtat de Daniela când a reprezentat echipa națională a Romaniei de tenis de masă la Jocurile Olimpice de la Rio. Tricoul a fost semnat atât de ea cât și soțul ei.

„Acești doi mari sportivi și campioni ai tenisului de masă încearcă să mă ajute să strâng suma de bani necesară tratamentului de radioterapie cu protoni, care este foarte costisitor fiind efectuat la o clinică din Germania. 

Diagnosticul meu: o formă rară de cancer osos și anume tumora cordom.

Tricoul va fi scos la licitație începând cu astăzi, data de 27 aprilie 2018 până în data de 10 mai 2018 inclusiv, ora 15:00.

Se va licita sub formă de comentariu, doar la această postare.
Ultima sumă licitată, cea mai mare, va fi declarată câștigătoare.

Câștigătorul licitației va avea termen 24h să facă plata în cont și să posteze dovada. Dacă nu se va face plata, premiul îi va reveni următorului licitator.

CONT Banca Transilvania
Nume: Pusok Andrei
COD SWIFT BTRLRO22
Cont EUR
RO42BTRLEURCRT0417922501
Cont RON
RO92BTRLRONCRT0417922501

Premiul va fi expediat prin curier în termen de 48h sau înmânat personal dacă câștigătorul este din Arad.
Costurile de transport vor fi suportate de câștigător.

Suma de pornire va începe de la 500 lei. 

Succes! ”, a scris Andrei prietenilor săi.

Mai multe informații despre licitație se găsesc aici, pe pagina de Facebook Zâmbim pentru Andrei.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.