O maşină A STAT PARCATĂ trei luni lângă un magazin, însă, nimeni nu s-a gândit ce-i cu ea acolo. SECRETUL SINISTRU pe care-l ascundea autoturismul!

O maşină A STAT PARCATĂ trei luni lângă un magazin, însă, nimeni nu s-a gândit ce-i cu ea acolo. SECRETUL SINISTRU pe care-l ascundea autoturismul!

Maşina din fotografie, un Volkswagen Yetta, a stat – timp de trei luni de zile – în parcarea unui magazin. Angajaţii şi clienţii market-ului din California au trecut zi de zi pe lângă ea, însă, nimeni nu a încercat să afle ce căuta acolo.

S-au obişnuit s-o vadă zilnic şi, la un moment dat, nimeni nu i-a mai acordat atenţie. Până într-o zi, când unul dintre angajaţii magazinului s-a apropiat de maşină, dar pentru că avea geamurile fumurii, iar parbrizul îi era acoperit de un parasolar, pe dinăuntru, bărbatul a insistat să caute un loc de unde să vadă în interiorul autoturismului.

A rămas îngrozit când a văzut ce se afla înăuntru. A chemat imediat poliţia, iar agenţii au forţat portierele şi au deschis-o. În interior, au descoperit cadavrul în putrefacţie al unei femei, cu un ac de seringă lângă ea şi un bilet de adio.

Lauren Jessie Moss (FOTO), de 22 de ani, fusese dată dispărută în urmă cu trei luni de zile, dar în tot acest timp, nimeni nu i-a dat de urmă.

Camerele de securitate ale magazinului stochează imaginile surprinse în ultimele 60 de zile, care demonstrează că maşina nu a fost mişcată din loc din luna decembrie.

Cauza morţii tinerei urmează să fie stabilită, însă, potrivit bănuielilor anchetatorilor, cel mai probabil, femeia s-a sinucis în urmă cu 3 luni.

 

suicid

Sursa: ktla.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.