Mai multe articole din rubrica "" ↑

O MAȘINĂ cu patru tineri a CĂZUT în lacul Ghioroc! Două FETE au rămas PRINSE în autoturism (UPDATE: INFO + FOTO)

O MAȘINĂ cu patru tineri a CĂZUT în lacul Ghioroc! Două FETE au rămas PRINSE în autoturism (UPDATE: INFO + FOTO)

O mașină cu patru tineri a plonjat în această seară în lacul Ghioroc, două fete rămânând prinse în autovehicul.

Intervenție contra cronometru pentru echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad. O mașină cu patru tineri a ajuns în lacul Ghioroc. Incidentul a avut loc în jurul orei 21 și potrivit primelor informații în autoturism se aflau doi băieți și două fete. Primii doi au reușit să iasă, în timp ce fetele, de 24 și 27 de ani, au rămas prinse în autovehicul.

La fața locului s-au deplasat două echipaje SMURD, un echipaj de scafandri, un echipaj de descarcerare grea și grupa operativă.

Momentan nu se cunosc detalii cu privire la ce anume s-a întâmplat.

UPDATE 1/ Tinerele au fost scoase din maşină, echipajele medicale făcând eforturi pentru a le resuscita. Potrivit primelor informaţii, victimele ar fi din judeţul Timiş, comuna Orţişoara.

„În aceste momente 4 echipaje ale Detașamentului de Pompieri Arad, 1 descarcerare grea, 1 de scafandrii și 2 SMURD intervin în zona lacului Ghioroc. Un autoturism cu 4 persoane, 2 femei și 2 bărbaţi a căzut în lac. Băieții au reușit să iasă din mașină. Cele doua fete au fost scoase de către echipajele de scafandri și descarcerare. În acest moment sunt în autospecialele SMURD. Ambele inconştiente, se executa manevre de resuscitare”, informează, la foc automat, ISU Arad.

UPDATE 2/ Ambele tinere au fost declarate decedate.

Foto: ISU Arad

Loading...
  1. Au supraviețuit fetele?

    Raspunde
  2. Tragedie. Condoleante familiilor.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.