O măsură pe care Primăria anunța că o ia în FOLOSUL cetățenilor s-a dovedit un EȘEC

O măsură pe care Primăria anunța că o ia în FOLOSUL cetățenilor s-a dovedit un EȘEC

Primăria a transformat, la începutul lunii, un pasaj din cartierul Micălaca într-un pasaj pietonal, însă această măsură nu a avut efectul dorit.

Începând de vineri, 5 februarie 2021, pasajul care face legătura între Bulevardul Nicolae Titulescu și cartierul Micălaca, zonele I și II, a devenit pietonal. Comisia de Sistematizare a Circulației a revenit astfel asupra deciziei inițiale de interzicere a accesului pietonilor și instituirea sensului unic dinspre str. Exterioară înspre Bulevardul Nicolae Titulescu.. Măsura este experimentală, pentru o perioadă de 6 luni, informa atunci Municipalitatea.

Edilul Călin Bibarț a declarat că s-a luat această decizie la solicitarea cetățenilor. Acum însă, arădenii se plâng de cozi imense dimineața, de faptul că întârzie la muncă din această cauză, deoarece majoritatea trec prin pasajul din dreptul Universității „Aurel Vlaicu”.

Cetățenii nemulțumiți de această schimbare au la dispoziție următorul formular, în care își pot exprima părerea, la inițiativa celor de la USR Arad: https://forms.gle/utQPcRrxLrApr8Vc9

„Dorim să aflăm părerea arădenilor, mai ales a celor care locuiesc în zonă și folosesc aceste pasaje. Orice decizie a autorităților trebuie fundamentată pe nevoile cetățenilor. Vă rugăm dați share și completați formularul”, anunță USR Arad.

 

  1. Ce sa faci. Omul nesatul se gandeste la diverse fructe/alimente la care nu are acces. Asa si cu d-l primar, el are acces dar momentan nu are pofta.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.