O noapte de distracție în club ERA S-O COSTE VIAȚA. Cum a ajuns această tânără la spital în a doua zi de Crăciun! (FOTO)

O noapte de distracție în club ERA S-O COSTE VIAȚA. Cum a ajuns această tânără la spital în a doua zi de Crăciun! (FOTO)

O noapte care trebuia să fie una plină de distracție s-a transformat pentru tânăra din imagine într-o noapte de coșmar. Brittany Merrick (de 22 de ani) a ieșit, împreună cu colega sa de apartament, într-un club de Boxing Day, în a doua seară de Crăciun.

Distracția fetelor a durat, însă, foarte puțin. La un moment dat, o îmbrânceală produsă în club le-a determinat să renunțe la idee și să pornească spre casă. Un individ de 26 de ani le-a urmărit, însă, și a agresat-o pe colega de apartament a lui Brittany, care i-a sărit fetei în apărare. Atacatorul, Shaun Rudder, a lovit-o, însă, brutal cu pumnii în faţă, până când fata a leşinat.

Gestul eroic al tinerei britanice a costat-o scump. Imaginile cu chipul tumefiat al lui Brittany au făcut înconjurul reţelelor sociale, unde tânăra încearcă să atragă atenţia asupra violenței asupra femeilor.

Brittany M batuta

Atacatorul a ajuns în fața judecătorilor, însă, până când va fi condamnat a fost eliberat pe cauţiune.

Sursa: dailymail.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.