O nouă CENTURĂ pentru municipiul Arad. Unde şi cum va fi realizată

O nouă CENTURĂ pentru municipiul Arad. Unde şi cum va fi realizată

Administraţia judeţeană a demarat procedurile necesare în vederea realizării unei noi centuri a municipiului Arad, în regim de drum judeţean.

„Am demarat procedurile de realizare a centurii de Sud – Est a municipiului Arad în regim de drum judeţean, care va lega autostrada A1 de DN 7 în zona Combinatului Chimic”, a declarat Sergiu Bîlcea vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad.

Potrivit lui Bîlcea, aceasta va fi realizată prin Programul Operaţional Regional (POR 2014 – 2020). „Tot pe POR, prioritatea acestei toamne este depunerea documentaţiei pentru drumul judeţean Arad – Şiria – Buteni”, a mai declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean.

sergiu-bilcea

  1. Si nu sunteti in stare sa trasati linii drepte, numai viraje la 90 de grade si zig – zaguri ? Daca tot vreti sa fluidizati circulatia in jurul Aradului faceti drumuri drepte mai ales in zona Real, drumul spre Siria si in zona Sanicolaul Mic. Aradul oricum se va extinde si in cativa ani ne trezim din nou ca acest drum va trece prin mijlocul cartierelor nou aparute.

    Raspunde
  2. faceti pasajele prima data!!!!

    Raspunde
  3. Foarte bine Sergiu Bilcea trebuia inchis de mult inelul de centura al Aradului.Trebuia rezolvata problema traficului greu din municipiu. Felicitari va sustinem!

    Raspunde
  4. Balceo cum il faceti? Manual sau tehnocrat??? sau ilbfaceti cum ati lasat toata vara gramezi de nisip pe toate drumurile judeten! Nu va chinuiti sa le luati VINE IARNA SI NU MAI E CAZUL! jăgurilor!

    Raspunde
  5. Incheierea centurii de ocolire a Aradului este un lucru bun pentru Arad.Doamne ajuta!Felicitari!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.