O nouă COMPANIE în Arad. Unde se construiește

O nouă COMPANIE în Arad. Unde se construiește

O nouă construcție urmează să fie realizată la periferia Aradului. Este vorba despre o companie care va avea zonă de servicii, comerț, industrie nepoluantă și depozitare.

Construcția se va realiza, potrivit unui proiect de hotărâre aflat la transparență decizională, aproape de ieșirea din cartierul Gai, în zona străzii Câmpurilor.

Beneficiarul este S.C. DOMINUS S.R.L., iar elaboratorul S.C. TARA PLAN S.R.L. Suprafața totală aferentă P.U.Z. este de 10.380 mp.

Accesul rutier și pietonal în incintă se va realiza din strada Câmpurilor. De asemenea, vor fi amenajate mai multe locuri de parcare pentu angajați și clienți.

Începând cu data de marţi, 29.10.2019, la intrarea în Primăria Municipiului Arad, sunt afişate următoarele documente privind această construcție: Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de urbanism Plan Urbanistic Zonal (PUZ) și a Regulamentului Local de Urbanism aferent (RLU): „Zonă cu funcțiuni mixte, servicii și comerț, industrie nepoluantă și depozitare”, județul Arad, intravilan Arad, C.F. nr. 338092 – Arad și C.F. nr. 338108 – Arad, beneficiar: S.C. Dominus S.R.L. – iniţiativa primarului.

Până la data de 08.11.2019, la registratura Primăriei Municipiului Arad, cei interesaţi pot depune în scris recomandări, sugestii şi opinii privind aceste documente.

Informaţii suplimentare pot fi solicitate începând cu data de 30.10.2019, între orele 8,00 – 18,00 luni – joi şi 08:00-16:00 vineri, la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5, informează municipalitatea.

Cei interesaţi pot solicita în scris şi pot primi copii contra cost după aceste acte, care pot fi studiate şi pe site-ul Primăriei Arad, la adresa www.primariaarad.ro.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.