O nouă OBLIGAŢIE pentru cei care deţin LOCUINŢE în România. Cât COSTĂ şi despre ce este vorba

O nouă OBLIGAŢIE pentru cei care deţin LOCUINŢE în România. Cât COSTĂ şi despre ce este vorba

Românii din ţară, dar şi cei din străinătate care deţin locuinţe (case, apartamente) în România, vor fi obligaţi la o cheltuială în plus de către autorităţi.

Astfel, Ministerul Economiei vrea să-i oblige pe cetăţeni să-și monteze în case detectoare de fum, pentru a reduce, astfel, numărul incendiilor.

„E vorba de detectoare care sunt autoalimentate prin baterii, de lungă durată. Doar se fixează în tavan. Dacă e fum sau dacă e gaz dau un sunet foarte puternic care avertizează familia”, a declarat Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, potrivit digi24.ro.

În țări precum Irlanda, Finlanda sau Marea Britanie cetățenii sunt obligați prin lege să-și monteze în locuințe detectoare de fum. În România mai puțin de 20% dintre locuinţe au astfel de senzori.

Prețurile unor astfel de dispozitive sunt cuprinse între 40 de lei și 250 de lei.

  1. o tampenie, ar trebui sa fie facultativa instalarea eventual sa nu primeasca despagubiri de la asigurari cei care nu au

    Raspunde
  2. ceva foarte bun,mai ales cå in romania se fumeazå in prostie,plus cå majoritatea merge pe gaz,ar trebui aceleasi reguli så se impunå la hoteluri si alte instituti

    Raspunde
  3. ın tara aia se tin doar de jumulit lumea da la salariu european de 960 euro cın o sa faca

    Raspunde
  4. cine are afacerea cistiga niste bani buni

    Raspunde
  5. In romania sunt persoane care deabea reusesc sa isi cumpere de mancare. Mai bine sa se gandeasca la lucruri mai utile pt populatie

    Raspunde
  6. În țări precum Irlanda, Finlanda sau Marea Britanie…..acolo extista si un alt nivel de trai . Puneti conditii cand oferiti conditii asemanatoare .

    Raspunde
  7. In Mare Britain sunt montate de guvern si sint gratuite

    Raspunde
  8. Lá anul ce idéie mai aveti

    Raspunde
  9. Autostrazile cand sunt gata,nu ar mai fi atatea accidente

    Raspunde
  10. De acoperisurile de pe blocuri nu se da vreo lege mai buna decit caRE ESTE IN PREZENT ????

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.