O nouă PIAŢĂ AUTO, în Arad! Unde e şi ce maşini poţi cumpăra (VEZI FOTO)

O nouă PIAŢĂ AUTO, în Arad! Unde e şi ce maşini poţi cumpăra (VEZI FOTO)

Tot mai multe maşini second-hand ajung pe piaţa din România, graţie celor care se ocupă cu adusul lor din ţări ca Germania, Austria, Italia, Franţa etc.

Cum oferta este atât de bogată, un arădean şi-a „deschis” piaţă auto în parcarea unui magazin situat pe strada Conduraşilor. Este vorba despre Penny Market, unde pe lângă produsele alimentare pot fi achiziţionate şi maşini (Mercedes, Renault, Opel etc.) second-hand.

De remarcat, că acesta nu este un caz singular, de-a lungul timpului şi parcările altor magazine fiind transformate în veritabile pieţe auto.

  1. Penibil, in primul rand cred ca e vina magazinului ca il lasa pe nenorocit iar in al doilea rand a politiei locale ca nu sanctioneaza magazinul !

    Raspunde
    • Păi Frați Moldoveni au pus Stăpânire pe Penny aia ce acum au Ieșit din pușcărie care erau implicați in Crima băiatului avocat cu Uțu Pe iei nu le mai face nimik se cred mari si tari dar PINA când nu stiu fie care Naș isi Are Naș Aradul nui a infractorilor ca iei la Nivelu lor Si nici nu vrea nimeni sa se murdărească cu așa oameni ca ei nu de frica sau alt gen .Politia română Din Arad ar trebui sa ia măsuri prea multe se fac la noi si e păcat de așa oraș ce nul vede Politia si Primarul V-am Votat Domnule Falcă sa faceți Ordine si Binele Aradului nu Creșterea Infracțiunilor a Multora ca Băieți Buni ai Aradului Păcat trăim ca in ani 92

      Raspunde
  2. Pai labarii aia de la politia locala stau la vanatoare pe centru sa te amendeze ca ai parcat in coltul strazii. Prin cartiere nu ii mai prinzi pe nenorociti !

    Raspunde
  3. Sant masini ale TIGANILOR dar anaf-ul nu vede ei au vile si masini ,dar au si ajutor social (pt voturile primarului)Ei nu stiu ce sant taxele si impozitele deoarece n-au platit si nu platesc nici astazi….Mai este o piata pe ANDREI SAGUNA colt cu liniile de tramvai acolo este patron d-ul MIRCEA ce are casa pe colt ….Spune caci nusi face probleme ca politia este cu el….ANAF,POLITIE,ce faceti? Dormiti?Toate se intampla sub nasul vostru……RUSINEEEE…..Dna ocupativa voi de toti……

    Raspunde
    • Băi auzi la Mine noi plătim taxe si impozite E daca asta e noi investim Bani nu prea mergem prin Vacante ca voi strângem Banul si il investim in credem cai bine nu mai Fiți invidioși Ce ANAF Visați si alte Etc. Stai liniști ca ne știe politia ca nu trecem măsura sa ia pe alți la rost nu pe noi ce ne vedem de treaba noastră

      Raspunde
  4. Domnule „Nelu”, in primul rand, sunt de acord ca este vina magazinului. Parcarea aceea este privata, este a magazinului cu pricina iar Politia locala nu are voie sa intervina in astfel de locuri, private. Si-atunci, va intreb: care este vina Politiei locale in acest caz?

    Raspunde
  5. Stimate „Andy”, faprul ca evident ai fost amendat de politistii locali nu justifica limbajul suburban pe care-l folosesti. Chiar daca este singurul pe care-l stapanesti – ce sa facem?, prea plina lumea de iubitori de manele si mancatori de „bomboane agricole”. In aceste conditii imi este greu sa-ti explic situatia. Oricum nu ai avea csuficienti „RAM-i” pentru a intelege. Pentru ca este un pic mai complicat decat un text de manea si ti s-ar supraincalzi neuronul.

    Raspunde
  6. Mai bine luați măsuri pentru oprirea taxelorsi jos taxa de timbru . Ce tot comentarii penibile se descurca fie care cum poate nu face nimeni omoruri oameni încearcă cat de cat sa isi face un cinstit !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.