O nouă zonă de LOCUINȚE în municipiul Arad! Unde se contruiește

O nouă zonă de LOCUINȚE în municipiul Arad! Unde se contruiește

O nouă zonă de locuințe și de magazine urmează să fie construită în municipiul Arad.

Este vorba despre o zonă locuinţă colectivă cu parter comercial şi locuinţe individuale, pe strada Diogene din cartierul Subcetate.

Clădirea va avea parter și trei etaje. De asemenea, se vor amenaja 14 locuri de parcare, câte unul pentru fiecare apartament, iar pentru spaţiile comerciale se vor amenaja separat un număr de 6 locuri de parcare, 2 pentru clienţi şi 4 pentru personalul angajat, se arată în proiectul de hotărâre care se află acum la transparență decizională.

Începând cu data de vineri, 24.05.2019, la intrarea în Primăria Municipiului Arad, sunt afişate următoarele documente privind: Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de urbanism  Planului Urbanistic Zonal (PUZ) și a Regulamentului Local de Urbanism (RLU):  Zona locuinţă colectivă cu parter comercial şi locuinţe individuale, strada Diogene, municipiul Arad, pe parcela identificată prin CF nr.347480- Arad- iniţiativa primarului.

 Până la data de 05.06.2019, la registratura Primăriei Municipiului Arad, cei interesaţi pot depune în scris recomandări, sugestii şi opinii privind aceste documente.

Informaţii suplimentare pot fi solicitate începând cu data de 27.05.2019, între orele 8,00 – 18,00 Luni- Joi şi 08:00-16:00 Vineri, la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5.

Cei interesaţi pot solicita în scris şi pot primi copii contra cost după aceste acte, care pot fi studiate şi pe site-ul Primăriei Arad, la adresa www.primariaarad.ro.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.