O nouă ZONĂ REZIDENȚIALĂ în Arad! Unde se va construi

O nouă ZONĂ REZIDENȚIALĂ în Arad! Unde se va construi

Potrivit unui proiect de hotârăre aflat la transparență decizională, în municipiul Arad urmează să se construiască o nouă zonă rezidențială.

Zona luată în studiu este situată în partea de nord-vest a Municipiului Arad, în cartierul Gai, pe Strada Fagului.

Beneficiarii sunt: Selegean Radu-Daniel, Selegean Monica-Georgeta, Sârb Mihai și Ardelean Lia, iar elaboratorul: S.C. NERIA ARCHITECTURE S.R.L..

Aici se va construi o zonă rezidențială cu locuințe individuale izolate sau cuplate, acces, parcări și spații verzi, conform proiectului.

Accesul carosabil și pietonal la parcela reglementată se va realiza din strada Fagului. „Incinta va fi deservită de un drum perpendicular pe strada Fagului, cu lățimea min. 3,5 m, cu zone destinate pentru parcaje și supralărgiri pentru depășire de 2,30 m și alei pietonale de lățime min. 1,20 m și zone verzi dispuse de-a lungul carosabilului, pe o parte a acestuia (spre sud) și o suprafață pentru manevre de întoarcere”, se arată în proiect.

Începând cu data devineri, 23.08.2019, la intrarea în Primăria Municipiului Arad, sunt afişate următoarele documente privind: Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de urbanism Plan Urbanistic Zonal (PUZ) și a Regulamentului Local de Urbanism aferent (RLU): ZONĂ REZIDENȚIALĂ – LOCUINȚE INDIVIDUALE IZOLATE SAU CUPLATE, Municipiul Arad, zona Gai, Str. Fagului nr. 41-43 și nr. 45, C.F. nr. 319434 Arad și C.F. nr. 328109 Arad, beneficiari: Selegean Radu-Daniel, Selegean Monica-Georgeta, Sârb Mihai și Ardelean Lia – iniţiativa primarului

Până la data de 04.09.2019, la registratura Primăriei Municipiului Arad, cei interesaţi pot depune în scris recomandări, sugestii şi opinii privind aceste documente.

Informaţii suplimentare pot fi solicitate începând cu data de 24.08.2019, între orele 8,00 – 18,00 Luni- Joi şi 08:00-16:00 Vineri, la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5.

Cei interesaţi pot solicita în scris şi pot primi copii contra cost după aceste acte, care pot fi studiate şi pe site-ul Primăriei Arad, la adresa www.primariaarad.ro.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.