S-a reluat furnizarea energiei termice în Micălaca

S-a reluat furnizarea energiei termice în Micălaca

S-a reluat furnizarea de căldură și apă caldă pentru locuitorii din Micălaca, care au fost afectați de sistarea energiei termice cauzată de lucrările din zonă.

Primăria anunță că lucrările programate să se defăşoare în zona Micălaca-partea stângă, în intervalul 22 noiembrie, orele 7.30 – 23 noiembrie, orele 19.00, s-au încheiat mai repede decât se stabilise iniţial. În aceste condiţii CET Hidrocarburi a putut relua încă de aseară furnizarea energiei termice pentru apă caldă şi încălzire către consumatorii arondaţi punctelor termice PT 2 Micălaca, PT 3 Micălaca, PT 1 zona V şi PT 2 zona V.

„Această sistare a fost necesară în vederea executării unor lucrări în cadrul proiectului de regenerare urbană, menite să permită accesul auto în dreptul unei treceri pietonale pe sub calea ferată. Aceasta trecere face legătura între zonele 100 şi 300 din cartierul Micălaca. Scopul acestei intervenții este acela de decongestionare a traficului în zonă. Pentru a se putea amenaja acest acces auto a fost necesară introducerea în subteran a unor conducte pentru transportul agentului termic”, informează municipalitatea.

  1. O grămadă de prosti in primăria Aradului. Rahatul ăsta de regenerare sătească nu se putea face in vară? Toate petardele in frunte cu primarul sunt în primărie

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.