Mai multe articole din rubrica "" ↑

O pistă de biciclete va fi amenajată în comuna Fântânele

O pistă de biciclete va fi amenajată în comuna Fântânele

O pistă de biciclete va fi amenajată într-o comună din județul Arad.

Primăria comunei Fântânele a solicitat Consiliului Județean o suprafață de teren de 7.339 m.p. pentru a putea realiza căi de acces spre un cartier de locuințe, cât și amenajarea unei piste de biciclete. Respectiva suprafață se află în domeniul public al Consiliului Județean, în extravilanul localității. Consilierii județeni au aprobat trecerea acestui teren din patrimoniul Consiliului Județean în cel al comunei Fântânele.

„Vom contribui întotdeauna la dezvoltarea comunităților locale, vom sprijini proiectele acestora, așa cum am făcut și până acum. Am răspuns pozitiv demersului administrației locale din Fântânele și am oferit acest teren, necesar pentru accesul la unul dintre cartierele aflat în plină dezvoltare. De asemenea, faptul că se construiește și o pistă de biciclete arată preocuparea comunității locale pentru adoptarea unor măsuri «verzi», adică grijă față de mediu și diminuarea poluării”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

„Acest cartier este în continuă dezvoltare. Am solicitat acest teren pentru a oferi căi de acces moderne și sigure spre noul cartier. Ne dorim și o pistă de biciclete, pentru a reduce poluarea, pentru a oferi bicicliștilor siguranță rutieră”, a completat Nicolae Dolha, primarul comunei Fântânele.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.