O PROFESOARĂ reprezintă ROMÂNIA la o competiție internațională de Miss, în Malaezia. Cum arată frumoasa tânără (GALERIE FOTO)

O PROFESOARĂ reprezintă ROMÂNIA la o competiție internațională de Miss, în Malaezia. Cum arată frumoasa tânără (GALERIE FOTO)

În urma selecţiei naţionale Miss Tourism Internaţional România 2018, organizată în capitală de către agenţia ExclusivEvent, agenţia deţinătoare a licenţei Miss Tourism Internaţional 2018 în ţara noastră, Ada-Maria Ileana a fost desemnată oficial să reprezinte România în cadrul competiţiei Miss Tourism Internaţional 2018, competiţie care se desfăşura în acest an în perioada 7 – 22 decembrie în Malaezia. În competiţie participă 50 de țări.

Ea este născută şi locuieşte în Bucureşti, are 21 de ani, 1.75 m înălţime, iar dimensiunile sale sunt 92-62-92.

Ada este studentă în anul al II-lea la Facultatea de Științe Politice din cadrul Universității Bucureşti. Tânăra vorbeşte 2 limbi străine, engleză şi franceză, profesând dealtfel ca profesoară de limba engleză.

Finalista Miss Universe România 2017 şi reprezentanţă a României în competiţia Miss Tourism World 2018 în China, ea participă pentru a doua oară într-o competiţie internaţională de frumuseţe.

Ada este pasionată de cântat, lectură, pictură, dans, dezbateri şi balet. Ca şi planuri de viitor, tânăra îşi doreşte să termine licenţa, masterul şi doctoratul în domeniul securităţii şi al relaţiilor internaţionale şi să urmeze o carieră în diplomație, visul ei fiind să reprezinte România în ONU sau NATO. Pe plan personal Ada îşi doreşte să-şi întemeieze o familie şi să adopte un copil.

Ada a avut mereu rezultate deosebite la învățătură, terminând şcoala generală cu media 10 şi Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Bucureşti cu media 9.65 la Bacalaureat. Ada a câștigat numeroase premii la olimpiadele locale şi naționale la matematică, limba română, fizică, muzica şi limba engleză.

Ca şi activităţi extrașcolare, ea a urmat ani de zile cursuri de pian, canto, balet şi dansuri populare.

„Este o adevărată bucurie să reprezint din nou România într-o competiţie internaţională de frumuseţe, după participarea în cadrul Miss Tourism World 2018, în Republica Populară Chineză. Sper că experienţa dobândită acolo să mă ajute să obţin un rezultat cât mai bun în Malaezia. Mă simt mult mai încrezătoare şi pregătită să reprezint minunata mea ţară şi valorile ei în cadrul acestei competiţii. Sunt nerăbdătoare să cunosc minunatele concurente și să ne bucurăm împreună de frumuseţile Malaeziei. Sunt convinsă că va fi o aventură unică. Am încredere că, având parte de susţinerea celor de acasă, voi reuşi să-mi stăpânesc emoţiile din nou şi să dau tot ce este mai bun din mine, cu scopul de a ocupa un loc pe podium. Văd această experiența ca pe o nouă oportunitate de a-mi testa cunoştinţele şi abilitatea de a mă adapta la noi oameni și culturi. Bineînţeles, este o mare responsabilitate pentru mine să reprezint şi să promovez România şi turismul României în Malaezia. Tradiţiile, valorile și cultura noastră bogată sunt suficiente pentru a face pe oricine să se îndrăgostească de România şi sunt convinsă că voi reuşi să îmi folosesc toate atuurile şi calităţile pentru a fi un bun «ambasador» al ţării mele”, a declarat tânăra profesoară.

„Voi continua să aduc pe scenă internaţională România autentică printr-un alt costum naţional oferit de Etnotique, dar şi eleganta rochiilor de seara romaneşti oferite de Atelier Duchesse, mulţumindu-le pentru susţinerea continuă. Pe parcursul competiţiei, voi avea şansa să port diferite creaţii ale unor designeri romani, cu ajutorul The Room Showroom. Sper să mă susţineţi în număr cât mai mare şi să fiţi în continuare alături de mine, urmărind pas cu pas parcursul meu în cadrul acestui concurs. Le mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine şi mi-au fost alături, familiei mele care mereu mi-a oferit tot suportul de care am avut nevoie şi în mod special, agenției ExclusivEvent pentru această oportunitate”, spune Ada-Maria Ileana – Miss Tourism Internaţional România 2018.

„Ada este una dintre cele mai frumoase şi ambiţioase ambasadoare a frumuseţii delegate de către agenţia noastră în cei peste 19 ani de activitate. Ada are frumuseţea şi calităţile necersare pentru a reprezenta România cu onoare în China şi de a se întoarce în România cu un loc cât mai bun pe podium! Este un adevărat model demn de urmat de către toate româncele frumoase care îşi doresc să se remarce în acest domeniu şi să promoveze valorile României peste hotare!, declară Ernest Hadrian Böhm reprezentantul agenţiei ExclusivEvent şi preşedintele Miss Tourism Internaţional România.

Toţi romanii sunt invitaţi să viziteze pagina oficială de Facebook „Miss Tourism Internaţional România”- https://www.facebook.com/miss.turism.romania.fan.page/ – pagina unde vor putea vedea cele mai noi poze cu Ada.

  1. Professional when you’re displaying your books to ready them down to height and color.
    For now, I’m still hiring people who I trust to function here.
    They will normally do this free of charge. http://vm-01.magneticgrid.com/info.php?a%5B%5D=%3Ca+href%3Dhttp%3A%2F%2Fwww.dlchuming.com%2Fcomment%2Fhtml%2F%3F144565.html%3Eflight+simulator+games%3C%2Fa%3E

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.