PROFEŢIA BIBLICĂ ce se împlineşte peste trei zile: Încep 7 ani de CATASTROFE! „Puterile cerurilor se vor clătina”

PROFEŢIA BIBLICĂ ce se împlineşte peste trei zile: Încep 7 ani de CATASTROFE! „Puterile cerurilor se vor clătina”

Un şir de 7 ani de uragane, cutremure, atacuri nucleare şi alte nenorociri începe chiar acum, susţine David Meade, un american adept al teoriilor conspiraţioniste, potrivit The Sun.

Potrivit acestuia, 15 octombrie 2017 este „cea mai importantă zi din acest secol sau chiar din mileniul trei” iar octombrie este luna-frontieră, după care lumea se va schimba şi „nimic nu va mai fi la fel”.

Cutremurele din Mexic şi valul de uragane din Caraibe sunt semne pe care americanul le interpretează ca fiind confirmări ale faptului că se apropie sfârşitul lumii.

Conform lui Meade, cei 7 ani de catastrofe la care face referire Biblia ar include cutremure cu magnitudini foarte mari, uragane cu o forţă fără precedent (de categoria 6), erupţii vulcanice şi atacuri nucleare. Americanul afirmă că după toate acestea va apare o misterioasă Planetă X care va declanşa dispariţia rasei umane.

David Meade citează, în sprijinul teoriei sale, din Evanghelia după Luca:

„23. Dar vai celor care vor avea în pântece şi celor care vor alăpta în acele zile. Căci va fi în ţară mare strâmtorare şi mânie împotriva acestui popor.

  1. Şi vor cădea de ascuţişul sabiei şi vor fi duşi robi la toate neamurile, şi Ierusalimul va fi călcat în picioare de neamuri, până ce se vor împlini vremurile neamurilor.
  2. Şi vor fi semne în soare, în luna şi în stele, iar pe pământ spaimă întru neamuri şi nedumerire din pricina vuietului mării şi al valurilor.
  3. Iar oamenii vor muri de frică şi de aşteptarea celor ce au să vină peste lume, căci puterile cerurilor se vor clătina”.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.