O rochie SUPERBĂ, creaţie a arădencei Ramona Felba, a atras toate privirile la premiera filmului Expendables 3 (GALERIE FOTO)

O rochie SUPERBĂ, creaţie a arădencei Ramona Felba, a atras toate privirile la premiera filmului Expendables 3 (GALERIE FOTO)

O superbă rochie realizată de designerul vestimentar Ramona Felba, din Arad, a furat toate privirile la premiera filmului Expendables 3, în care joacă Sylvester Stallone, Jason Statham, Harrison Ford, Arnold Schwarzenegger, Mel Gibson, Wesley Snipes, Dolph Lundgren şi Antonio Banderas, eveniment care a avut loc zilele trecute la Los Angeles.

Purtată cu graţie de actriţa şi regizoarea Tamara Henry, rochia a ajuns în paginile revistelor din întreaga lume.

Frumoasa rochie din satin, combinată cu o superbă capă din datelă cu pietre cusute manual, face parte din colecţia „Obssesion by Felba”, fiind creată special pentru acest eveniment şi, desigur, special pentru Tamara Henry, după cum ne-a relatat Ramona Felba.

Galerie foto de la premieră:

Foto: https://www.facebook.com/tamarahenry

  1. de ce e superba? numai ca e facuta la Arad?

    Raspunde
  2. reclama asta de 2 bani ieftina numa la noi in romania .Tot ce s eintampl e parca dintr-un videoclip a lui guta.Nu cred ca a aparut pe undeva vreun articol numa voi ca sunteti prieteni cu Felba sau alt designer, defapt croitor ca astia nu sunt designeri in Arad, a-ti facut un articol de pupincurism care pute de la o posta.

    Raspunde
  3. Ei, de parca orice croitor ajunge sa imbrace o persoana publica din cetatea filmului cu o creatie de a sa. Ufff invidia asta…..:(

    Raspunde
  4. Danielnue invidie deloc dar pute de la o posta a reclama proasta si platita.pacat ca ase se promoveaza lucrurile in Romania.Hohan de exemplu consider care merita un artcol de genul asta

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.