O româncă la Oscar: Îmi voi face remarcată munca şi pasiunea

O româncă la Oscar: Îmi voi face remarcată munca şi pasiunea

O româncă se află printre cei 50 de artiști și branduri care ii vor răsfăța pe cei mai importanți oameni din cinematografie, în acest an, la gala premiilor Oscar.

La doar 27 de ani, Alice Goidea va duce cu mândrie numele României peste hotare, după ce a fost selectată printre make-up artiştii care se vor ocupa de imaginea starurilor la una dintre petrecerile organizate cu ocazia galei din acest an a Oscarurilor.

„Eu le-am trimis tot portofoliul meu, mi-au vizualizat profilul, au văzut toată munca mea și m-au invitat acolo. Am fost selectată pentru a participa în cadrul unui eveniment (organizat de Celebrity Connected) anterior decernărilor, eveniment unde sunt invitaţi 130 de artişti nominalizaţi acest an la Academy Awards. Am fost recomandată de colaboratoarea şi prietena mea Ioana Adina Oancea (Careless Beauty Elena Oancea)”, a povestit Alice.

Tânără este hotărâtă ca la acest eveniment să demonstreze tot ce poate şi tot ceea ce a învăţat în anii în care s-a dedicat cu totul pasiunii sale.

„Voi lua parte la acest show minunat unde îmi voi face remarcată munca şi pasiunea. Voi avea onoarea să realizez un machiaj de prezentare, o să le ofer artiştilor invitaţii la make-up şi prima mea carte despre îngrijirea tenului şi trucuri de machiaj”, a mărturisit Alice Goidea pentru ziare.com.

Alice Goidea a absolvit Facultatea de Farmacie, dar este îndrăgostită de make-up. La Oscar, va avea ocazia sa le machieze pe actritele nominalizate la premiul pentru cel mai bun rol feminin, Reese Witherspoon, Marion Cotillard sau, marea favorita, Julianne Moore.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.