O româncă SE ZBATE ÎNTRE VIAȚĂ ȘI MOARTE după ce a fost împuşcată de soţul italian

O româncă SE ZBATE ÎNTRE VIAȚĂ ȘI MOARTE după ce a fost împuşcată de soţul italian

O româncă de 39 de ani se zbate între viață și moarte după ce a fost împușcată de soțul său, un cetățean italian, pe o plajă din centrul Italiei. Presa internațională scrie că bărbatul a făcut o criză de gelozie și a început să tragă focuri de armă înspre soția sa.

Cei doi erau certaţi şi au mers în vacanţă la Marea Adriatică, în staţiunea Marina Palmense, situată în apropierea oraşului Fermo (regiunea Marche din centrul Italiei). Într-o scenă de gelozie, italianul în vârstă de 49 de ani, a scos un pistol şi a tras mai multe focuri de armă spre soţia sa. Incidentul a avut loc duminică seară în campingul Spinnaker din staţiunea Marina Palmense.

Autorităţile au fost alertate de un turist care a asistat la întreaga scenă.

 

  1. Fara cuvinte Italiani sint asa Daca stau impreuna cu o femeie din alta tara sunt gelosi si ti ucid Dar la ei e divers Femeile lor ii pun la punct pt.femeile Italiane nu accetono sa fie umilite Dumnezeu sa ajute aceasta femeie sai dea putere Imi pare f. rau ITALIANO DIZGRAZIATO

    Raspunde
  2. Mai mare rusinea femeia sta sa moara si voi va luati la cearta.ce sa mai zic…

    Raspunde
  3. Imi pare rau ptr aceasta femeie dar goana dupa bani la straini e periculoasa ,mai ales cind alegi sa te casatoresti cu un strain .Parerea mea ……ce cauti aia gasesti !!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.