O studentă eminentă TE PROVOACĂ la excelență și ÎŢI PLĂTEŞTE primul an de studiu. CE TREBUIE SĂ FACI

O studentă eminentă TE PROVOACĂ la excelență și ÎŢI PLĂTEŞTE primul an de studiu. CE TREBUIE SĂ FACI

O studentă cu 10 pe linie, de la Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”, a decis să-și doneze bursa, achitând astfel primul an de studiu al unui (viitor) student norocos.

Alina Hadded, căci despre ea este vorba, este colega nostră de redacție, care nu se află la prima „abatere” de acest gen, fiind cunoscută în oraș pentru actele sale de caritate. Expert contabil de 11 ani, a renunțat la activitatea propriu-zisă în domeniul economic pentru prima sa dragoste: Comunicarea. Cu toate acestea, scrie des, la NewsAr.ro, pe teme economico-administrative.

Deși a mai absolvit două facutăți, una Magna Cum Laudae, s-a ambiționat să urmeze cursurile Facultății de Ştiinţe Socio-Umane şi Educaţie Fizică şi Sport, program de studiu – Comunicare și relații publice.

A finalizat anul întâi, respectiv primul semestru al anului doi, cu media 10. Rezultatele obținute nu au trecut neobservate de conducerea facultății, nici a Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad. În acest sens, a fost încurajată de Decanul Facultății de Ştiinţe Socio-Umane şi Educaţie Fizică şi Sport, conf. univ. dr. Cristian Măduța, respectiv prorectorul pentru strategia academică și programe de studii, conf. univ. dr. Cristian Bențe, să participe la Zilele Academice, dar și la workshop-uri în domeniul comunicării.

În urma acestor rezultate extraordinare, Alina Hadded a obținut bursă de merit, pe care a decis să o doneze unei persoane doritoare să urmeze același program de studii, în cadrul aceleiași facultăți, acoperindu-i, astfel, primul an universitar. Beneficiarul va putea să-și achite, ulterior, anii de studiu din propriile burse de merit.

Colega noastră dorește, astfel, să încurajeze și să responsabilizeze viitorii studenți în a obține rezultate excelente la învățătură.

În acest sens, dacă consideri că meriți să obții bursa oferită de Alina, îi poți scrie:

  • On-line, pe portalul de știri NewsAr.ro (la rubrica de Contact), cu mențiunea bursa UVVG;
  • Email: bursa.uvvg@gmail.com

Termenul limită pentru trimiterea unui e-mail în care să te prezinți și să menționezi rezultatele obținute de tine până în prezent sau orice alt motiv care să îți susțină demersul câșigării bursei, este 30 aprilie 2017, ora 12. Câștigătorul va fi anunțat în data de 5 mai, pe site-ul NewsAr.ro, urmând a fi premiat în 9 mai 2017, la sediul facultății.

  1. MADALIN MITRACHE 11 aprilie, 2017, 3:49 pm

    mi-as dori sa fac medicina la Goldis insa in primul an , pentru a confirma locul trebuie achitata in 2 zile de la examen , integral suma si nu imi permit, insa am o verisoara care si ea este in aceeasi situatie, poate o ajutati pe ea, mersi mult

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.