O tânără băută a făcut prăpăd pe Praporgescu (GALERIE FOTO)

O tânără băută a făcut prăpăd pe Praporgescu (GALERIE FOTO)

O tânără care s-a urcat la volan după ce a consumat băuturi alcoolice a provocat un accident rutier pe Splaiul General Praporgescu din municipiul Arad.

În vârstă de 22 de ani, tânăra aflată la volan a lovit cu mașina două autoturisme parcate și s-a oprit în urma coliziunii cu un copac.

„Din primele cercetări, a reieșit că o tânără de 22 de ani, din Vladimirescu, în timp ce conducea un autoturism pe Splaiul General Praporgescu din municipiu, a intrat în coliziune cu două autoturisme parcate și cu un copac. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară (la prima vedere) a conducătoarei auto, aceasta fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale și evaluarea stării sale. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 0,97 mg./l. alcool pur în aerul expirat. A fost dispusă recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Cercetările sunt continuate de polițiști într-un dosar penal, întocmit pentru conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad.

Foto: ISU Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.