„O țară în lacrimi. Cinism și aroganță la Arad”. Primarul Falcă „își continuă campania electorală pe bani publici”

„O țară în lacrimi. Cinism și aroganță la Arad”. Primarul Falcă „își continuă campania electorală pe bani publici”

Două dintre cele mai reprezentative organizaţii ale societăţii civile din Arad au taxat „cinismul” şi „aroganţa” primarului Gheorghe Falcă şi a celor din jurul său, care în această perioadă, în care ţara îşi plânge tinerii, au catadicsit să petreacă în stradă.

„În cea mai neagră saptămână a României, în care s-au pierdut 45 de vieți, în care peste 100 de tineri muribunzi se zbăteau între viață și moarte iar strada plângea și își striga nemulțumirile, Primăria Municipiului Arad a organizat sub egida manifestărilor «Zilele cartierului Micălaca» și «Festivalul Normalității» o serie de chefuri și festivități cu muzică și dans în cartierele orașului.
România e în doliu. Întreaga țară este cutremurată și mii de oameni ies în stradă pentru a-și manifesta compasiunea, dar totodată pentru a cere oamenilor politici responsabilitate, respect, un cu totul alt mod de a face lucrurile. Din păcate Aradul pare să facă parte și în aceste zile dintr-o altă lume.
Lăsând la o parte calitatea absolut îndoielnică al actului cultural finanțat din bani publici, suntem profund revoltați de faptul că până și în astfel de momente de durere și revoltă, Primarul Aradului își continuă campania electorală pe bani publici, dovedind un nemărginit cinism și o cutremurătoare nepăsare.
Cerem celor care conduc orașul să manifeste măcar în aceste momente decență și responsabilitate! O schimbare a modului în care se face politică, atât de clar solicitată în ultimele zile în întreaga țară, este necesară și în Arad”, se arată într-un comunicat de presă semnat de Sebastian Bulumac, președintele asociaţiei Alternativa Civică, şi Claudiu Cristea, președinte asociaţiei Mișcarea Arădeană.

Foto: Facebook

  1. opriti-va oameni buni din balaceala asta electorala ca ne faceti orasul de ras!!!!!

    Raspunde
  2. Doliu a fost 3 zile, acum doliu este cat timp ii convine pupincuristului de Orlando ? Nu ti-e scarba de tine cand te uiti dimineata in Oglinda mai Orlando?
    Sau tu nu mai ai de cativa ani oglinda in baie?

    Raspunde
    • Cine stabilește cât ai voie să plângi? Guvernul? Oficial acesta recunoaște o situație de acest gen, pentru care tot oficial se decide un anumit comportament atât în instituțiile din subordinea lui cât și chemarea la o anumită decență a societății.

      Raspunde
      • Intr-un an in tara, mor in accidente rutiere vreo 2000 de romani pe drumurile patriei, adica vreo 166 / luna , nu tine nimeni doliu inteligent mic ce esti. In opinia ta, si conform principiului tau enuntat mai sus (evident fara sa-l gandesti) ar trebui sa fim intr-un doliu continuu, dar nu plange nimeni acele tragedii. Am tinut doliu 3 zile in rest, cei apropiati stai linistit ca tin doliu, restul isi vad de viata lor, nu mai fi-ti farisei si falsi, sunteti doar penibili!

        Raspunde
  3. Cristea continua sa aibe acelasi tupeu greu de imaginat pentru multi oameni normali.
    Te-ai gasit chiar tu mai Claudiu sa faci pe „indoliatul” alaturi de iubita ta sotie care se aseaza in fata manifestantilor indignati de incompetenta spagarilor care ocupa functii in guvernul Ponta si a acolitilor lui, insa pentru cei care nu au memoria asa de scurta, cei din familia Cristea, atat Adela cat si Claudiu,( + prietenii apropiati ai lor care se autointituleaza societatea civila) in anul de gratie 2012 erau militanti mai direct sau mai putin direct pentru marele USL care l-a pus pe Ponta premier si caruia multimea i-a cerut demisia. Voi il girati pe Ponta care la randul sau isi pune lipitorii si incompetentii in toate functiile, il girati prin votul vostru si acum va asezati in fruntea manifestantilor si pozati in „indoliati”? tupeul vostru este cel putin similar cu al premaritului vostru plagiator.
    Sincer sa fiu, de la Cristea inainte de a da acest comunicat de presa, asteptam de la el un comunicat in care-si cerea public scuze pentru votul inconstient pe care l-a dat in 2012, iar astazi vedem rezultatele guvernarii. Tupeu similar cu a lui Ponta.
    „Felicitari” Tovarase Cristea!!!!! esti „genial” !!!

    Raspunde
    • Rezultatele guvernării????
      Doar cei indignați în ei înșiși pot spune că Ponta nu a guvernat cum trebuie. Așa că votul din 2012 a fost unul corect dat, USL-lui, în cunoștință de cauză.

      Raspunde
      • Da, exact, rezultatele guvernarii corupte a dus la carnagiul ala din club, nu se scanda pe strada „coruptia ucide”? cine draq erau coruptii? aia din opozitie? super tare!!!
        Si da, unul din rezultatele guvernarii ponta este ca in perioada Dec. 2012 – Dec. 2014 datoria Romaniei a crescut cu 11.5 miliarde de euro, adica ne-am imprumutat noi ca tara, dupa cresterile economice cu care defila plagiatorul, cu 480 de milioane lunar timp de 2 ani !!! adica cu alte cuvinte, in perioada de guvernare Dec 2012-Dec2014 Guvernul mataluta favorit a indatorat tarisoara asta ZILNIC, CHIAR SI IN WEEKEND cu 15.7 milioane de euro …..zi de zi timp de doi ani !!! Si toate in conditiile in care a crescut cica economia, a avut cea mai mare crestere din UE se lauda Ponta si a introdus 33 de impozite noi….Bravo Tovarase! ai facut in 2012 cea mia buna alegere!!!!

        Raspunde
  4. Domnilor, nu stiu ce e mai dureros, să fi alături de cetăţeni la o sărbătoare unde este împlicată întreaga comunitate: Biserica de orice confesiune ar fi, cetăţenii şi autorităţile locale, unde s-au păstrat momente de reculegere, pentru cei care au pierit în tragicul accident din Bucureşti, sau de pildă când erau declarate zile de doliu naţional dl. Bulumac şi dl. Cristea petreceau prin Cluburile… Acum constataţi voi…
    Sigur că această tragedie ne-a afectat pe toţi şi va rămâne în amintirle noastre mult timp de aici înainte.
    Din aceasta tragedie nu mai trebuie sa facem una…

    Nu mai învrăjbiţi oameni, din cauza unora ca dumneavoastră se petrec multe evenimente neplăcute, pentru că dezinformaţi cetăţenii.

    Raspunde
  5. Adevarul este batjocura a inceput de la Falcă. Știind ca pierde alegerile de la primăvara, arunca in lupta oameni si bani fara discernământ

    Raspunde
  6. Trebuie sa trecem peste tragedie. Aceste petreceri au rolul de a multumi lui Dumnezeu ca la noi in Arad, sub conducerea domnului Falca nu se poate întâmpla o asemenea tragedie !

    Raspunde
  7. Eu de egzemplu cand am băut la petrecere mam gândit si la morti, daca ei au fost la petrecere si au murit atunci petrecem si noi

    Raspunde
  8. Stati sa vedem ce chef cu muzicanti de soi încingem de vineri pana sambata la festivalul vinului.

    Raspunde
  9. Falca e un papagal

    Raspunde
  10. nu va mai luati de falca ,mancaia-ti coaiele , ca se supara si pleaca la bucuresti , asta dupa ce isi va alege un post in noul guvern

    Raspunde
  11. duca-se invartindu-se , ca ne trebuie 20 de ani sa reparam dupa el !

    Raspunde
  12. Dragilor, va anuntam ca cel mai crestin dintre primari isi plimba amanta pe banii dumneavoastra prin Europa. In timp ce arata pe pagina sa de Facebook fotografii de familie cu minunata sa sotie si fiica sa, Gh. Falca se afla la Florenta, in Italia, cu amanta sa, si ea tot femeie casatorita. Au plecat la Bologna cu Wizz Air in 4 nov., cursa 3559, la ora 6,25, din Timisoara impreuna cu doamna Lavinia Laura D., amanta sa, sotia unui om de afaceri din Arad. Cu ei s-au aflat si mana sa dreapta in CLM, consilierul Mosneag, zis Gopo cu sotia. S-au cazat la Hotel Athanaeum, la Florenta (stim si adresa si camera!) deoarece edilul a participat la o conferinta. Deci, si-a plimbat amanta si prietenii pe bani publici in Italia. A venit in tara in 8 nov. cu aceeasi companie Wizz Air cursa 3560, la ora 13,20 aterizand la Timisoara. Este cea mai noua cucerire a lui Gh. Falca, dupa o tanara speranta politica din Hunedoara si specialista in universuri verzi din Arad. Asta este fata adevarata a lui Gh. Falca, care pozeaza in justitiar si tata de familie dar este un afemeiat si un mincinos.

    Raspunde
    • Sti cam multe mancati-as, tu esti amanta parasita de ai astfel de informatii? si asta este vreo criza de gelozie online? :)))

      Raspunde
    • Pentru arădeni, poate fi și Hitler reîncarnat și revitalizat că tot nu le pasă. A făcut ceva, restul nu mai contează. Canalul din Bujac este nefuncțional dar banii au fost buni. Taxele majorate pentru 2016 nu îi supără din moment ce ei au rămas la plagiaturile lui Ponta. Câteva mii de oameni în fața primăriei îl vor face să tremure carnea pe el. TV Arad îl prezintă săptămânal doar, doar să nu cumva să-l uite babele și penticostalii din Bujac..

      Raspunde
  13. Si ce daca? Dl Falca nu are voie sa copuleze si el ceva proaspat lasat de altii??

    Raspunde
  14. Nu sunt nici pro nici contra nimanui, dar sa faci chef cand altii mor e jenant. Asa ceva nu se face, puteau sa amane, nu se intampla absolut nimic daca oferea mici si bere peste 2 saptamani si nu acum.

    Raspunde
  15. Atentie!! Aradeanul Vesel e Gh. Falca! Chiar el!!!

    Raspunde
    • Care din cei doi aradeni veseli? eu sunt ala mai vechi si sigur nu-s Falcone, iar celalalt care -l injura in numele meu pe Falcone e un cretinel

      Raspunde
  16. Aradeanul vesel esti confuz .bulversat,nostalgic dupa fostul PDL.Opriti campania electorala.Nu va mai credem iar incepeti cu promisiuni electorale.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.