O unitate de alimentație publică din Arad, ÎNCHISĂ în urma unui control. Ce au descoperit polițiștii locali

O unitate de alimentație publică din Arad, ÎNCHISĂ în urma unui control. Ce au descoperit polițiștii locali

Activitatea unei unități de alimentație publică din cartierul Micălaca a fost suspendată în urma verificărilor întreprinse marți, 3 septembrie 2019, de polițiștii locali ai Biroului de Activitate și Control Comercial, în colaborare cu reprezentanți ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Arad.

Totodată, agentul economic care desfășura activități de alimentație publică fără a deține punct de lucru la adresa declarată, nici autorizație din partea Primăriei Municipiului Arad, a fost sancționat contravențional cu o amendă în cuantum de 1.000 de lei, în temeiul reglementărilor OG 99/2000/R, informează DGPLA. 

Măsurile sancționatorii au fost aplicate în urma verificărilor dispuse, în limita competențelor, de către polițiștii locali cu atribuții de control comercial, ca o consecință a încălcării prevederilor HCLM 192/2017 și ale OG 99/2000/R.

Locația se află, în continuare, în atenția oamenilor legii, urmând ca verificările în această speță să fie extinse de către polițiștii locali ai Serviciului Disciplină în Construcții și Afișaj Stradal.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.