„O zi de vacanță altfel”, oferită de tinerii de la ALDE Arad (FOTO)

„O zi de vacanță altfel”, oferită de tinerii de la ALDE Arad (FOTO)

Tinerii de la ALDE Arad s-au mobilizat din nou, duminică, în Parcul Eminescu, de această dată organizând un eveniment interactiv în care i-au angrenat şi pe cei mici.

Face-painting, poze cu mascote, jocuri, dansuri și cântecele, figurine din baloane, acestea au fost activitățile prin care copiii au fost „motivați” să interacționeze și să răspundă afirmativ la evenimentul dedicat lor.

,,Entuziasmul și fericirea care se citea pe chipul copiilor ne face să ne dorim să repetăm astfel de acțiuni. Pe mine, unul, vă spun sincer m-au copleșit emoțiile văzându-i pe cei mici cum interacționează cu personajele Disney. Atât de sinceri, atât de puri, copiii sunt minunați și trebuie să le acordăm atenția necesară astfel încât să simtă iubirea noastră necondiționată zi de zi”, a declarat Ucu Dima, președintele Organizației Județene de Tineret ALDE Arad.

Acesta a mai adăugat: „Vreau să aduc mulțumiri pentru implicare întregii Organizații Județene de Tineret ALDE Arad, întregului departament de entertainment TLDE Arad, coordonat de Narcis Alexandru Bănățean, și în special lui Indrei Luiza, cea care a fost responsabilă de event-planning”.

„Iată că tinerii ALDE Arad arată din nou că le pasă. După numeroase acțiuni filantropice, astăzi a venit rândul celor mici să se bucure de atenția și implicarea lor. Micuții au fost în al nouălea cer de fericire, au râs, au dansat, s-au jucat, erau fascinați de ceea ce se întâmpla în jurul lor. Le mulțumesc părinților care au răspuns afirmativ invitației la acest eveniment și le transmit prin intermediul dumneavoastră, al presei, că ALDE Arad luptă din toate puterile pentru a crește gradul de confort şi bunăstare al arădenilor prin toate acțiunile pe care le întreprinde”, a declarat, la rândul său, deputatul Eusebiu Pistru.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.